Sam, a tűzoltó - rendőrségi autó figurával

Sam, a tűzoltó - rendőrségi autó figurával

3 990 Ft 11 990 Ft-67%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Nagyon-nagyon jó árnak tűnik.

Termék/promóció leírása

Körmöspálcásba nem elég a tűzoltóállomás, annyi a galiba, hogy rendőrállomásra is szükség van. Itt dolgozik Malcolm Williams, a mindenre elszánt rendőr, aki a 4 x 4-es rendőrterepjárójába bepattanva pillanatok alatt a helyszínen terem - természetesen szirénázva. A csomagban egy közlekedési lámpa is, olajoskanna és porral oltó is található, így még több kalandot élhetnek át a gyerekek. A jármű mérete. 19 cm. Tartalom: 1 db rendőrterepjáró, 1 db malcolm figura, 1 db közlekedési lámpa, egyéb apró kiegészítők.

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!