Samsung S Pen Pro (EJ-P5450SBEGEU)

Samsung S Pen Pro (EJ-P5450SBEGEU)

20 496 Ft 34 990 Ft-41%
samsung.com
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Majdnem féláron. És még így is ennyi, de akinek ilyen kell, az örülhet. Gondolom.

Termék/promóció leírása

Írj a Samsung Galaxy készülékeidre!

Az S Pen Pro könnyedén kapcsolódik a Samsung Galaxy készülékekhez, így szükség szerint különböző képernyőkön jegyzetelhetsz, és akár a légi műveleteket is könnyedén használhatod. A kapcsolat zökkenőmentesen vált az eszközök között - csak meg kell nyomnod az S Pen gombját, hogy Bluetooth-on keresztül csatlakoztathasd.

Kompatibilis az S Pen-t támogató Samsung Galaxy okostelefonokkal, táblagépekkel és PC-kkel. Minden eszköznek ugyanabba a Samsung-fiókba kell bejelentkeznie.Az Air Actions csak a Galaxy Z Fold3 5G, S21 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Note10, Note10+, Note10+ 5G, Note10 Lite, Tab S7+, Tab S7, Tab S7, Tab S7 FE és Tab S6 készülékeken érhető el, amelyek One UI 3.1 vagy újabb felhasználói felületet támogatnak.*Az Air Actions használatához az S Pen Pro töltöttsége és eszközhöz való párosítása szükséges.

Megosztás telefonról táblagépre és PC-re

Az S Pen Pro a Smart Select funkcióval is együttműködik, így a másolatokat egy másik eszközre is átviheted. Kiválaszthatod és összegyűjtheted az érdekes dolgokat, majd elmentheted őket és egy másik képernyőn újra előhívhatod, így a megosztás szuperegyszerűvé válik.

A megosztás funkció Smart Select funkcióval való használatához mindkét eszköznek be kell jelentkeznie ugyanabba a Samsung-fiókba, ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz kell csatlakoznia, és engedélyezve kell lennie a Bluetooth és a Folytatás más eszközökön funkciónak.*Minden S Pen modell kompatibilis a Smart Select funkcióval.

Írj napokig!

Jegyezd le a gondolataidat és vázold fel az ötleteidet anélkül, hogy aggódnál a tollad töltöttsége miatt. Az S Pen Pro könnyen tölthető USB C típusú kábelen keresztül, és egy teljes feltöltéssel akár 16 napos üzemidőt is elérhetsz.

Belső tesztelés alapján. Az S Pen Pro akkumulátorának élettartamát a Galaxy S21 Ultra előzetesen kiadott változatának párosításával teszteltük. A tényleges akkumulátor-üzemidő a hálózati környezettől, az S Pen Pro-val használt funkcióktól és alkalmazásoktól, valamint egyéb tényezőktől függően változhat. Az optimális teljesítmény érdekében Samsung töltőkábel és adapter használatát javasoljuk. *A töltőkábel és az adapter külön megvásárolható.

Nincs több elveszett toll!

Az S Pen Pro segít abban, hogy mindig tudd, hol van a tollad. A SmartThings alkalmazással megjelenítheted az S Pen Pro helymeghatározási adatait, és ugyanúgy, mint a többi Samsung Galaxy-eszközöd esetében, segíthet a megtalálásában.

*Kompatibilis az Android 8.0 vagy magasabb verziószámú és legalább 2 GB RAM-mal rendelkező Samsung Galaxy készülékekkel.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!