Samsung Vs20R9046T3/Ge Vezetéknélküli porszívó, Z töltöállomás

Samsung Vs20R9046T3/Ge Vezetéknélküli porszívó, Z töltöállomás

176 999 Ft +1 499 Ft233 900 Ft-24%
Media Markt
Háztartás
0
Irány az akció

Véleményeket nem találtam róla (gondolom az árkategória miatt), viszont az ára még nem volt ennyire jó - és még most sem instant buy kategória! :D

Fejlettebb takarítási teljesítmény

A különböző típusú padlók tisztítása maximális szívóteljesítménnyel. A digitális inverteres motor akár 200 W szívóteljesítményt generál. A légrendszer aerodinamikus kialakítása a légáramlást is optimalizálja, a többciklonális légszűrés pedig felfogja a finom porszemcséket.

Digitális inverteres motor

Takaríts sokkal hatékonyabban az akár 200 W szívóteljesítménnyel! A digitális inverteres motor optimalizálja a légáramlást az ultrahanggal hegesztett szárnylapátokkal. Így akár 550W erős bemeneti teljesítményt nyújt, magas szintű energiahatékonyságot tart fenn, és akár 200W szívóerőt állít elő.

Jet Cyclone

Élvezd a tisztább levegőt és az extrém szívóerőt a Jet Cyclone nagy hatékonyságú, több ciklonból álló szerkezetével. Az optimális légútvonal csökkenti a légellenállást, a 9 ciklon 27 légbeömlővel pedig minimalizálja a szívóerő-veszteséget. Emellett a porszívóba szívott finom port is felfogja.

Turbo Action kefe

A Turbo Action kefével felszedi a finom porszemcséket a szőnyegeken és a kemény padlókon egyaránt. Percenként körülbelül 3750-szer forog. A 180 fokban forgatható fejnek köszönhetően könnyedén változtathat irányt, és minden sarkot megtisztíthat. A forgó dobot pedig könnyedén karbantarthatod, ha egyetlen kattintással leveszed.

99,999% többrétegű szűrőrendszer

Engedd ki a tiszta levegőt a 99,999%-os többrétegű szűrőrendszerrel, amely a por 99,999%-át tartja vissza és csökkenti az allergének kibocsátást. A fő ciklon és a fémrácsos rácsszűrő felfogja a nagy porszemcséket. A sugárciklon és a mikroszűrő ezután felfogja a finom port, a finom porszűrő pedig a mikroport.

Cserélhető és hosszabb élettartamú akkumulátor

Élvezd a hosszú tisztítási időt újratöltés nélkül! A nagy kapacitású (3000 mA) akkumulátor akár 1 órán át képes a szívást fenntartani. Könnyen eltávolítható és kicserélhető a tartalék akkumulátorra, hogy akár 2 órán át tarthasson a tisztítás. Megtartja eredeti teljesítményének 70% -át akár 500 ciklusig.

Z Station

A "Z Station" töltőállvány segítségével könnyebben elhelyezheted és feltöltheted a porszívót. A 7 fokos dőlésszög megkönnyíti a porszívó elhelyezését és levételét. Az önálló, karcsú kialakításnak köszönhetően bárhol elhelyezheted. Kettős töltőadapterei két akkumulátort is képesek feltölteni 3,5 óra alatt.

Digitális kijelző

Győződj meg arról, hogy a porszívó mindig optimálisan működik a beépített digitális kijelzővel! Intuitív módon ellenőrizheted a készülék állapotát, például a teljesítmény szintjét és a kefe típusát. Figyelmezteti, ha probléma vannak a kefével vagy akadályokkal. Kényelmesen irányíthatod és karbantarthatod.

Mosható portároló

Tartsd higiéniai tisztaságban a portárolót, és ürítsd ki könnyen a porszívót! A teljes 0,5 literes portároló, beleértve a multi-ciklon rendszert, teljesen mosható, így tisztán és frissen tartható. Könnyen eltávolítható anélkül, hogy a csövet a testtől le kellene választanod, így egyszerűen eltávolít.

Teleszkópos cső

Könnyű vezérléssel és mozgatással könnyedén takaríthatod otthonodat. A könnyű kialakítás maximális használhatóságot biztosít, és csökkenti a csukló megterhelését. A teleszkópos cső hosszát 4 fokozatban is beállíthatja, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az ergonómiai szempontból. Így könnyedén takaríthatsz a ház egész területén.

Keménypadló kefe

A kemény padlóról és a résekből felszívja finom port az antisztatikus ezüstszálakkal szövött keménypadló kefével. A 180 fokos elforgatható fejjel minden sarkot megtisztíthatsz. Ez azt is megakadályozza, hogy a háziállatok szőre belegabalyodjon a belsejébe. Könnyedén karbantarthatod a dobot, egyetlen kattintással leválasztva azt.

Spinning Sweeper forgó felmosófej

A kemény padlókat egyszerűbben tisztán tarthatod az opcionális Spinning Sweeper forgó felmosófejjel. Kettős forgó nedves párnái lehetővé teszik a hatékony tisztítást kevesebb erőfeszítéssel. Akár mikroszálas felmosópárnákat vagy eldobható nedves kendőket is használhatsz. Akár 80 percig is működik, így tökéletesen felmoshatod a kemény padlókat is.

Jet AR élmény

1. Lépés | Szkenneld be a QR-kódot és telepítsd a SAMSUNG HA AR alkalmazást a Google Play Áruházból
2.Lépés | Nyisd meg az alkalmazást, és válaszd ki a Jet sorozatot a letöltéshez
3. Lépés | Szkenneld be az AR markert a Jet technológia megtapasztalásához.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!