Siguro AF-S800 Air Fry Long airfryer

Siguro AF-S800 Air Fry Long airfryer

17 990 Ft
Alza
Háztartás
4
Irány az akció
Újra van jó áron!
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Anonymous
tegnapelőtt
Nálam az első használatkor a készülék tetejének közepén a hőtől egy horpadás keletkezett, emiatt a műanyag fedél elvált a kijelző felső peremétől. Így tovább nem is kísérletezem vele, megy vissza. Maradok az AF-R550 típusnál.

A sütőtérbe tehető rács behelyezése és kivétele is egy külön procedúra, úgy kell belepréselni. Ráadásul a sütőtér elején az előlapot tartó két csavar feje belóg, ami miatt még körültekintőbben kell kezdeni a folyamatot.

Sütési hőfokszabályzás kimerül a 160, 180, 200-ban (+ a 80°C a melegítéshez). Ez is karcsú, de ezt eddig is tudtam.

Ráadásul akárhogy méregetem, nekem ez nem 8 liter, inkább csak 7.
Utoljára módosítva: tegnapelőtt
😮 2
válasza erre:
tegnapelőtt
Köszi a visszajelzést, ez kicsit aggasztó azért. 
válasza erre:
3 napja
Alzán olvastam olyan véleményeket, hogy az elején büdös, valakinek nem nagyon múlt el, valakinek egy idő után megoldódott. Egy családtagom is rendelt, pár napja vette át, még nem használta, remélem ez nem az általános tulajdonsága lesz mindegyik ilyen típusnál.

Pár órája került fel egy Philips 6,2 literes, az jónak tűnik.
3 napja
Eddig ajánlottam a sütőt.
Most viszont előfordult egy olyan helyzet, hogy három hétig nem használtuk. Újra használatba vételkor rettentő büdös volt. Ki is vettem a kaját és nyomattam egy órát maximum fokozaton. Hiába, szagos maradt.
Azóta is akárhányszor sütünk benne, undorító műanyag szaga van, és az étel is átveszi, egyértelműen érződik rajta. Eddig mindent ki kellett dobnunk, amit négy alkalommal benne sütöttünk a szünet óta. Egyszerűen nem megy el a szaga.
Szerintem megy gariba és visszakérem a pénzt, többet nem veszek ilyet.
(Az AF-R550 típus viszont továbbra is hibátlan, valszeg mert az Cosori átcímkézve)

Utoljára módosítva: 3 napja
😮 3
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!