Silvercrest® Personal Care Ultrahangos aromalámpa

Silvercrest® Personal Care Ultrahangos aromalámpa

Csak üzletben elérhető
5 999 Ft
Lidl
Háztartás
7
Irány az akció
Ismét kapható a Lidl aromadiffuzor. Mi szeretjük nagyon bacis, vírusos időszakban. Ez elég jó ár érte, de csak Lidl Plus alkalmazással.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

3 hónapja
Innen szoktunk ismerősökkel rendelni. allegro.pl
Illetve az egyik srácnak van kamionos ismerőse, ő gyakran jár külföldre. Sajtot, sonkát és tésztát vele hozatunk általában. Megpróbálom elérni és amint van info leírom. 
🙏 1
3 hónapja
Munka után írok.
🙏 1
#5
Ági
válasza erre:
3 hónapja
Én már be is támadtam priviben 😅
Nagyon jó lenne, ha ilyesmiről részletesebb poszt is születne. 
Előre is köszönjük🥰
#4
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Ez jól hangzik! Tudsz részleteket mondani? Gondolom nem kocsival, mert úgy ha beleszámolom a benzinpénzt, időt, akkor már nem annyira jó. Bármilyen formában, bárhol jó, posztként az oldalon, Discord privátban, itt privátban/hozzászólásban pár szóban és majd összeállítok belőle egy posztot (ha nem titkos), szóval bármilyen formában jó lehet ha írsz róla, spórolni jó! :)
Utoljára módosítva: 3 hónapja
válasza erre:
3 hónapja
Nálam ami nem ehető és nem magamra kell kenni az Alirol jön. Ami ehető az németből, csehből vagy olaszból. Múlt héten csináltam egy összehasonlítást. Mosószer, tészta, liszt, olaj és hasonló alapvető háztartási cikkek és élelmiszerek vannak rajta. Blokk szerint: 78532 Ft, Árukereső, shoppy legolcsóbb árai szerint: 71867 Ft, Csehországból szállítással együtt: 56842 Ft. :D
😮 1
#2
Zso
válasza erre:
3 hónapja
ÚÚÚ, én ódzkodom mindentől amit hálózatba kell dugni és Aliról jön. Lehet alaptalan félelem, de bennem van egy ilyen tartás, pláne ha filléres dologról van szó. 3 év garit adnak erre Lidlnél, szerintem verhetetlen.
3 hónapja
Ezeket Aliexpressrol kell venni.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!