Sony Bravia KD43X72KPAEP 4K Ultra HD 43” Smart TV

Sony Bravia KD43X72KPAEP 4K Ultra HD 43” Smart TV

179 999 Ft 179 999 Ft
Euronics
Műszaki cikkek
3
Irány az akció

Véleményeket nem találtam róla, az ára viszont elég jó.

A Sony Bravia X72K 4K HD HDR televízió lenyűgözően tiszta és éles kontrasztos képeket ígér a Bravia Engine digitális feldolgozása által. Az X1 processzorral működő TRILUMINOS kijelző pedig még természetesebb és élethűbb színeket ad vissza. A távvezérlővel indítható hangalapú kereséssel egyszerű a böngészés a tévéműsorok és filmek között. A Chromecast built-in™ segít abban, hogy könnyen átvihesse tartalmait telefonjáról a TV-re. 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Köszi szépen! Nagy vagy mint mindig!!!!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Valóban, tegnap amikor megosztottam, akkor még nem mutatta az ÁK. Köszi, hogy szóltál! Ezért is teszem ki ahová csak tudom az ÁK linket, hogy vásárlás előtt pillanatok alatt le tudjátok ellenőrizni, hogy mindig ugyanaz -e helyzet mint a megosztáskor volt. 😊

2 éve

mediamarkt.hu

Mediamarktnál is akciós , akinek onnan szimpatikusabb rendelni!

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!