Sony Lspx-S3 üveg hangsugárzó

Sony Lspx-S3 üveg hangsugárzó

65 000 Ft +1 499 Ft125 990 Ft-48%
Media Markt
Háztartás
0
Irány az akció

Nem tudom mennyire buli, az ára jó.

Teremts pihentető környezetet hangokkal és fényekkel

Akár a reggeli ébredésről, akár a nappali bevilágításáról van szó, a stílusos és kifinomult kialakítás minden környezetbe könnyedén belesimul.

Kristálytiszta hangzás a szervesüveggel

Az LSPX-S3 Advanced Vertical Drive technológia három működtetőelemet alkalmaz a szervesüveg végének kopogtatásához, amely a rezgésén keresztül segít a hangok minden irányban történő szórásában.

Széles teret betöltő hangzás

Az üveg hangszórót bárhol elhelyezheted a szobában. A teljes szervesüveg cső rezeg és kiemelkedően tiszta hangot biztosít, ami 360 fokos szögben terjed, így tiszta hangot fogsz hallani, akármelyik irányban állsz.

Hozz fényt az éjszakába

Gyertyafény üzemmódban pont úgy pislákol, mint egy gyertya fénye, és kétféle megvilágítás közül is választhatsz a helyzettől függően: világos az általános használatra, és visszafogott, ha lazítani szeretnél éjszaka.

A tökéletesen otthonos hangulat megteremtése

A valódi gyertyához hasonlóan pislákolni képes, lágy fényű LSPX-S3 tökéletes eszköz, ha pihentető vagy romantikusan estét tervezel otthon. Még szinkronizálhatod is a fényeket, hogy a zene ritmusában pulzáljanak.

Karcsú, letisztult forma

A stílusos hangszóró kifinomult hangzásával tökéletesen illik az otthonodhoz. Az „Ásványi ezüst” fémes érzetet és tapintást kelt, mely melegen csillogó részecskéket tartalmaz, pont mint egy ásvány.

Vigye magával bárhová

Az üveg hangsugárzó rendkívül jól hordozható, bárhová magaddal viheted, és bármilyen helyiséget képes feldobni fénnyel, zenével és hangulattal.

A térhatású hang élménye két egységből

Két üveg hangszóró összekapcsolásával vezeték nélkül élvezheted a szétválasztott sztereó hangzást. A sztereó mód azt is lehetővé teszi, hogy a két hangszóró a sztereó hang jobb- és bal csatornájaként szolgáljon.

Irányíts a Sony Music Center alkalmazással

Töltsd le a Sony Music Center alkalmazást iOS-re vagy Androidra, és távolról vezérelheted a fényerőt és a zenét, illetve elalvásidőzítőt állíthatsz be.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!