Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol + COD: MODERN WARFARE 3

Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol + COD: MODERN WARFARE 3

199 990 Ft
Euronics

igen jó ár igy!

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Köszi a választ. Berendeltem áruházi átvételre. 2-5 nap a szállítás + pár nap van az átvételre. Ha közben jön valami jobb ajánlat ,akkor majd sztornózom. Ha mégsem, akkor is meglesz még a gép egész jó áron.

👍 1
#6
Zso
válasza erre:
egy éve

Szia!

Nagyon jó kérdés. Előre jósolni szerintem senki sem tud, de elképzelhető, hogy lesz valami jó akció. VISZONT ha jóval olcsóbb lesz (1-2 tíz ezer), akkor kérdés, hogy meddig fog tartani, mert annyian fognak rácuppanni. Ráadásul az is kérdéses, hogy milyen játékkal lesz.

Pár hónapja mentek a gépek magukban 189 ezer Ft -ért, de azóta drágultak. Gondolom azért is, hogy most lehessen kicsit javítani az árukon, de ez csak spekuláció a részemről :).

Vagy megveheted most és 14 napos elállásban visszaviszed, ha jóval olcsóbb ajánlatot kapsz. Ezt elvileg megteheted, bár nem tudom mi az az árkülönbség amiért ezt megjátszanám. Azt sem tudom, hogy mennyire fair, de ha nem bontod ki, akkor nem hiszem, hogy kifejezetten nagyot bukna vele a bolt. Nem mondom persze, hogy ezt játszd, de ez is létező alternatíva.

egy éve

A MediaMarktban is ezen az áron megy már
mediamarkt.hu

🙏 1
egy éve

Sziasztok,

Szerintetek lesznek PS5 BF akciók , érdemes várni? Vagy érdemesebb inkább lecsapni erre az ajánlatra? Nem vagyok egy nagy COD fan, de így olcsóbb az alapgép is.
Köszi

egy éve

pepita.hu

itt is ennyi.....

🙏 1
#2
Zso
egy éve

Kösz-kösz!

👍 1
egy éve

Szép találat!

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!