Sony Ubpx700B 4K Ultra HD Blu-ray lejátszó

Sony Ubpx700B 4K Ultra HD Blu-ray lejátszó

50 999 Ft +1 499 Ft104 990 Ft-51%
Media Markt
Műszaki cikkek
4
Irány az akció

Majdnem 10 ezer Ft -tal olcsóbb mint eddig bármikor. Vélemények jók róla.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Uhh, előfordul. Ezt a félrekattintást én sokkal durvább esetben húztam be. Volt valami miutcánk vagy milyen szolgáltatás, ami a hozzád közeliek feljánlásait listázta, meg hasonlók. Ott volt valaki, aki ha jól emlékszem nőt keresett, de valami végtelen suttyó módon. Na arra sikerült egy lájkot tolnom. A gáz csak az volt, hogy nem lehetett leszedni, úgyhogy az egész fiókom neveztem át, hogy senki se tudja én vagyok :D. Váááhh...

2 éve

Bocsánat, nem is akartam leszavazni, tök véletlen kattinthattam rá, mert ez az akció még csak meg sem mozdított bennem annyit se, hogy ránézzek :)
(Új telefon van, még szokjuk egymást, ez lehet az ok)

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Ja, látom. Már online nem rendelhető és nem tudni hol vehető át. Ilyenkor legközelebb ne leszavazzátok, hanem a LEJÁRT? gombra bökve jelezzétek! Köszike! ;)

#1
Zso
2 éve

Na, ez a jó vélemények ellenére is rossz deal?

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!