Spin Master Kinetic Sand: Barna homok - 1 kg (6060998)

Spin Master Kinetic Sand: Barna homok - 1 kg (6060998)

2 999 Ft +1 499 Ft4 601 Ft-35%
JátékNet
Család és gyerekek
5
Irány az akció

Kedvező áron.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Írtam tegnap az affiliate rendszert szolgáltató oldalnak, hátha tudok rá valamilyen megoldást találni. Remélem sikerül valamit összehozni. Köszönöm szépen, hogy szóltál!

👍 1
#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Nagyon kedves vagy, de sajnos az kevés lesz, mert ebből a boltba bemenő linkek "https://www.kqzyfj.com/" kezdetűek. Ha ezt kiveszed, akkor viszont lehet máshol bannerek is meg fognak jelenni. :/

Az lehetne megoldás, hogy e helyett az oldal helyett csak felparaméterezem ugyanúgy a jateknet.hu linkeket, ahol a kqzyfj.com-on átküldve kinéz, de lehet úgy nem regisztrálna be valamit, amit amúgy be kellene. Nem tudom.

válasza erre:
egy éve

akkor az lesz a baj! sry! pihole van a hálózaton, a böngészőben meg még ghostery. hozzáadom az ármegosztót kivételekhez, "hadd dőljön a lé!" :D ennyivel igazán támogathatjuk az oldalt :)

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Nekem működik. Adblockerek viszont megfoghatják sajnos. A link monetizálva van, hogy amikor rajta keresztül vásároltok rajta valamit, akkor pár %-nyi jutalék (boltja válogatja) az Ármegosztóba is jöjjön, hogy aztán ebből finanszírozzam a reklámokat és megvásárolt szolgáltatásokat. Ezeket az URLeket viszont sok AdBlocker filter nem csipázza sajnos. :(

👍 1
egy éve

az ugrásra kattintva hibás szerintem a link, ellenőrizzétek légyszi.
jateknet.hu

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!