Spin Master Mancs őrjárat: Paw Patroller csapatszállító Mega kamion (6060442)

Spin Master Mancs őrjárat: Paw Patroller csapatszállító Mega kamion (6060442)

22 999 Ft +1 499 Ft29 990 Ft-23%
jatekbolt.hu
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Eddigi legjobb áron, igaz csak 2 ezer Ft -tal javította meg az eddigi rekordot.

A lehető legnagyobb Mancs kamion amit valaha láttál, most 8 keréken száguld feléd! Előfordul, hogy el kell hagyni Kaland-öblöt, és ilyenkor bizony jól jön egy olyan jármű, amibe az összes kutyi befér a járgányaikkal együtt. A csomagban Ryder, a vezetőjük, és a quadja is megtalálható, a többi járgány külön kapható.

A különböző hangokat adó mega kamion oldala felhajtható, így a jármű bázissá alakítható. A járgányok rámpák segítségével tudnak ki- és begurulni a kamionba. A kutyik két szinten tudnak parkolni. Ryder be tud ülni a fülkébe, így nem marad a jármű vezető nélkül.
Mentésre fel!

A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült, így sokáig gazdagíthatja újabbnál újabb játékélményekkel a gyerekeket.

A termék mérete: 16,5 x 72 x 36 cm

Tartalom: 1 db Mancsőr kamion, 1 db Ryder figura, 1 db Quad, 1 db matricacsomag. A játék elemmel működik (3 X AG13). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!