Spin Master Santorini társasjáték

Spin Master Santorini társasjáték

5 990 Ft 9 206 Ft-35%
jatektenger.hu
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Jó áron, szuper kis játék. Nagyon hasonlít a sakkra játékélmény tekintetében, de sokkal egyszerűbb.... amíg nem kezded el használni a különleges képességeket, utána pedig eszméletlenül csavaros lesz és minden játék más és más.

13. absztrakt kategóriában a BGG-n: boardgamegeek.com.

Építsd fel a legszebb görög várost, Santorini jellegzetes kupolás házait! A Santorini komoly stratégiai mélységeket is rejtő, mégis szórakoztató családi társasjáték. A Santorini szabályai olyan egyszerűek, hogy már egy általános iskolás is könnyen megérti őket, de mégis elég stratégiai mélységet tartogat akár a tapasztaltabb játékosok számára is. A 2004-ben megjelent azonos nevű absztrakt játék újragondolt változata, mely már részletesen kidolgozott komponenseivel is felhívja magára a figyelmet.

A játékosok minden köre két fázisból áll: 1.Mozgasd Építődet egy szomszédos mezőre, a saját szintjén vagy egy szinttel fentebb, vagy lépj vele akár több szintet is lefelé. 2. Majd építs egy szintet az Építőddel szomszédos mezők valamelyikére. Ha a harmadik szint tetejére építkezel, helyezz fel egy kupolát - ezzel kizárva azt a játékból. Ha bármelyik építőd fellép a harmadik szintre, nyertél!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!