SteelSeries Aerox 3 (62599)

SteelSeries Aerox 3 (62599)

12 890 Ft 17 990 Ft-28%
eMAG

Egész jó árban!

SteelSeries Aerox 3 Gamer egér, 57g ultrakönnyű, levehető Super Mesh USB-C kábel, IP54, RGB világítás, Fekete

PlayPlaySeek00:00Current time00:00Toggle MuteVolumeToggle Fullscreen

Villámgyors

Az Aerox 3 úgy lett optimalizálva, hogy a lehető leggyorsabb reakcióidőt biztosítsa játékon belül, ezzel biztosítva a versenyelőnyt a győzelemért. Amikor ezredmásodpercek számítanak, a sebesség számít.

Ultra könnyű 57g

Az egyedileg perforált külső burkolatot és a karcsúsított elektronikát precízen úgy tervezték, hogy lenyűgözően könnyű legyen, új szintre emelve a tartósság fogalmát.

 AquaBarrier ™ védelem

A belső áramkörök gyakorlatilag bármilyen környezeti károsodástól való védelme érdekében az Aerox az első gamer egér, amely IP54 besorolást kapott, vízállóságot és védelmet nyújt a portól, szennyeződéstől, olajtól, szőrtől.

 TrueMove érzékelő

Élvezze az igazi 1 to 1-ig követést könnyű érzékelővel. 200 és 8500 CPI (hüvelykenként számítva) tartományban lenyűgöző pontossággal, sebességgel játszhat.

 Next-gen Golden Micro IP54 kapcsolók

80 millió kattintásra (háromszorosára, mint más játék egereknél), a továbbfejlesztett por- és vízálló kapcsolók hibátlan kattintásokat biztosítanak a legigényesebb körülmények között is, megakadályozzák a dupla kattintást, és lehetővé teszik, hogy sziklaszilárd, következő szintű fejlövéseket készítsen.

Super Mesh USB-C kábel

Az egyszerűen használható, könnyű, rugalmas hálós kábel kialakítás megakadályozza az összekuszálódást, valamint leválasztható, lehetővé téve az utángyártott kábel testreszabását.

PTFE csúszás

Úgy tervezték, hogy kiemelkedő vezérlést biztosítson az könnyed és folyamatosan sima egérmozgásokért.

Harcban tesztelt forma

Minden alkatrészt (belül és kívül is) gondosan kidolgoztak a tartósság és a kényelem maximalizálása érdekében.

Ajánlott markolási stílusok

Az Aerox 3 jobbkezes alakját úgy alakították ki, hogy a játékosok a legkönnyebb precizitás és kényelem iránti legnagyobb igényt kielégítsék a "karom" vagy az "ujjhegy" markolatának használatával.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!