Steelseries Arctis 1 (PS5) gaming fejhallgató headset fekete (61425) (PS5/PC)

Steelseries Arctis 1 (PS5) gaming fejhallgató headset fekete (61425) (PS5/PC)

13 899 Ft +999 Ft27 290 Ft-49%
Konzolvilág
Műszaki cikkek
6
Irány az akció

Nem igazán értem miért van kiemelve a Playstation, de eddigi legjobb áron van most.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
válasza erre:
egy éve

A megosztás pillanatában gondolom még nem mutatta az Árukereső. Gyakran előfordul, hogy a boltok árait nem egyszerre frissíti le az Árukereső (órák kérdése is lehet), ezért ha valaki nagyon gyorsan talál rá egy akcióra, akkor lehet nem is láthatja, hogy beszállítói akcióról van szó, vagy akár a magyarországi forgalmazó akciózza mindenhol az árakat (Xbox kontrollernél gyakran futok bele ilyesmibe).

Amit írtál az nagyon hasznos, mert legalább tudjuk, hogy van más alternatíva is, csak azt sajnálom, hogy nem a segítő szándékot érzem benne, hanem inkább a negativitást. Az árukereső link éppen azért van ott a legtöbb akciónál, hogy ha több napos akcióval találkoznátok, akkor ránézhessetek, hogy még fenn áll -e az akció felvételekor jelentkező szituáció.

A másik kérdés, hogy akció -e, ha több helyen is akciózzák? Szerintem igen. Ez így is eddigi legjobb ár érte, viszonylag ritkán viszik le ilyen szintre, miért lenne rossz deal attól, ha máshol is csökkentik az árát? Előtte olyan magas volt az aktuális legalacsonyabb ára, mint még sose, úgy hogy majdnem 20 bolt árulja (!) ... az se biztos, hogy lesz még ennyi a jövőben.

Persze mindenki máshogy gondolkozik és épp ez teszi olyan erőssé a közösséget. A fenti vélemény csak a sajátom, nem hiszem, hogy egyetemes igazságokat böfögtem volna fel :).

TL;DR: Köszi az infót, ha ilyesmit veszel észre, akkor legközelebb is jelezd, mert hasznos lehet, csak kérlek egy hajszállal finomabban tedd. Köszi! ;)

válasza erre:
egy éve

Biztos ifjú padawan még ebben a körben, majd felnő. A tanulás során pedig mindenki beveri néha a fejét.

#4
Sera
válasza erre:
egy éve

De mennyire jól esett neki megköszönni a megosztást 😂

válasza erre:
egy éve

Akkor remélem nem gond, hogy 1 napja meg 27 290 Ft volt a PCX-nél. Remélem nem! ;)

egy éve

Ez ám az akció. A PCX-ben mindenféle akció nélkül 14190 HUF

😢 2
egy éve

Kellemes hangú cucc. Szép találat, köszi!

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!