Stroh Original rum 80% 0,5 l

Stroh Original rum 80% 0,5 l

Csak üzletben elérhető
2 579 Ft 7 090 Ft-64%
Tesco
Élelmiszerek
15
Irány az akció

Clubkártyával, nem tudom mikor fogják lelőni, de több helyen ez az ár is van kiírva.

Online nem lehet megvásárolni, se ennyiért se drágábban. Üzletben keressétek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy éve

Debrecenben a Kishegyesi úton ismét benéztem, 3 db volt. A nyugdíjas kedvezménnyel 5% lejött az eredeti árból.

😄 3
válasza erre:
egy éve

Igen ott.

egy éve

Voltunk haverok 10 éve Afrikába

Vittünk ilyen rumot 😅

Voltak ilyen gigda arab srácok , akik tánciztak meg medencés ugri bugrit tartottak! Egyik este iszogattunk. Oda jöttek barátkozni! Haver mondta gyertek igyatok🤣🤣 Azokat a fejeket sosem feledem, végük volt KO!Leküldték nem szépen lassan! El is tüntek! Azert 80% az 80% 🤣😂 nem ittak velünk többet😅🤣

😄 6
#12
Zso
válasza erre:
egy éve

Szuper! Nem is hinnéd milyen sokat jelent nekem amit írtál. Rengeteg idő megy bele és nagyon jól tud esni minden pozitív visszajelzést! Ti adtok értelmet annak a sok-sok órának! (csöpp-csöpp tudom, de tényleg :D)

❤️ 3
#11
Barnaa
egy éve

Sikerült, köszi szépen az utánajárást és a mérhetetlen energiát amit folyamatosan az oldalba és a közösségbe fektetsz! Most egy darabig nem fog kelleni rumot vennem..😅

❤️ 1
#10
Zso
válasza erre:
egy éve

A bolti árellenőrző a teljes árat fogja mutatni, mert CC kell a 2579 Ft-os árhoz. Nem kell "hinned" :D, most gyorsan megnéztem. Pár perce lőttem: ibb.co.

QR kód az Aréna Plázás, a barcode a rumé, a lőtt kép pedig az eredmény. ;) Kipróbálhatod te is, viszont a barcode-dal kínlódni kell, mert csak fehér háttéren megy. (QR kód meg épp Scan&Shop app verziótól függ, hogy hogy eszi meg)

Szerk: Jobb oldalt alul a 2. gombra nyomva fehér háttérre kerül és úgy beolvasható!

Utoljára módosítva: egy éve
🙏 3
egy éve

A bolti árellenőrzővel néztem és a teljes árat mutatta, a kiírt árat is kódosították a kedvezményesről. Ettől függetlenül hiszek neked és lehet rápróbálok a scannerrel, köszi!

#8
Zso
válasza erre:
egy éve

Oh, sajnálom és egyben köszönöm is, hogy szóltál!

Szerk: "besúgóim" azt mondják, hogy az app az Arénában is ennyiért viszi Clubcarddal. Szóval ha van, akkor elvileg ennyi lesz a vége. (Tesco Scan&Shop appal lehet megnézni)

Utoljára módosítva: egy éve
👍 2
egy éve

Valószínű vége az akciónak, tegnap én is üres polcot találtam a Fogarasinál. ma viszont az Aréna Tescoban tele volt a polc, viszont a gép teljes áron vitte. Mindenesetre köszi az akció megosztását!:)

🙏 1
egy éve

Debrecenben a Kishegyesin 2 db volt. Ott az eredeti ára 11 990 Ft. Engedmény után 2578 Ft lett. Eléggé régen ott állhattak, porosak voltak.

👍 1
#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Ez szokott lenni nálam is amikor kérdezek valamit. Szerintem ez felsőbb utasítás, ha le akarnak koptatni vásárlót, akkor ezt kell mondani :D.

egy éve

Fogarasi Tescoban üres volt a helye 😪

válasza erre:
egy éve

Dunaújvárosban nézted? Én rákérdeztem az ott pakoló nőnél, mondta, hogy biztosan látta, szokott lenni. Elmentünk a rumokhoz (ahol korábban átnéztem már, de nem láttam), de helye sem volt. Azt mondta, lehet, hogy elfogyott már, de megismételte, hogy szokott lenni.

egy éve

Én reggel voltam, akkor sem volt, de mondták hogy nem is volt soha.

😮 1
egy éve

Dunaújvárosban nem volt, egy órája vettem volna :(.

Utoljára módosítva: egy éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!