Tefal A702SC85 Intuition edényszett, Rozsdamentes acél, 10 darab

Tefal A702SC85 Intuition edényszett, Rozsdamentes acél, 10 darab

35 990 Ft 43 990 Ft-18%
eMAG
Háztartás
0
Irány az akció

Volt már olcsóbb, idén 5 ezer Ft -tal is. Még februárban. Azóta viszont annyit emelkedett mindenhol az ára, hogy ez így szerintem még mindig nem rossz ajánlat. Indukciót szereti.

Intuition - egy termékcsalád, mely egyszerűbbé teszi a főzést és finom eredményeket garantál. Egyedi formatervének köszönhetően az Intuition család ötvözi az eleganciát és egyszerűséget a megbízható mindennapi teljesítményért. A Tefal Intuition edénycsalád prémium minőségű 18/10-es rozsdamentes acélból készül 5 év garanciával. A titán tapadásmentes felület extrém ellenállóságot biztosít a maximális élettartamért.  

Elegancia és egyszerűség a mindennapi főzésért

A Tefal Intuition edénycsaládot úgy terveztük, hogy ötvözze a rozsdamentes acél tartósságát a tökéletes főzéssel az erős falú fenéknek köszönhetően, mely egyenletes hőelosztást biztosít az ételek tökéletes elkészítéséért. A legjobb minőségű 18/10-es rozsdamentes acél öntvényből készül, mely magas rozsdaállóságot biztosít a hosszantartó teljesítményért. A Tefal Intuition sorozat kiöntő széllel rendelkezik, a jelölések pedig könnyebbé teszik a használatát. Az Intuition edények kompatibilisek minden hőforrással, beleértve az indukciót is.

Tefal Intuition A702SC85 10 darabos készlet

Elegancia és egyszerűség a megbízható mindennapi főzésért. Kiváló minőségű 18/10-es rozsdamentes acél. Ügyes kiöntő szélek és egyszerű jelzések a kényelmesebb használatért. Telt rozsdamentes acél fogantyúk a nagyobb tartósságért. Tapadásmentes titán felületbevonat az extrém ellenállóság és élettartam biztosításáért. Thermo-Spot 5 technológia az ideális főzési hőmérséklet jelzéséért. Egyszerű tisztítás. Kompatibilis minden hőforrással, beleértve az indukciót is. Sütőben is használható 250°C-ig, fedővel 175°C-ig.

Kiváló minőségű Tefal edény 5 év garanciával*

A Tefal Intuition edénycsalád a legjobb 18/10-es öntvényből készül a hosszabb élettartamért. A kiváló minőségű tapadásmentes felülettel élvezetes főzést garantál mindig tökéletes eredményekkel.

*Kérjük, ismerkedjen meg a konyhai edény használati és ápolási utasításaival

OKOS KIÖNTŐ SZÉLEK

A praktikus szélek megkönnyítik az elkészített ételek kiöntését. 

VÍZSZINT JELZŐ 

A vízszint és a behelyezett alapanyagok egyszerű ellenőrzéséért az edény falai jelekkel vannak ellátva.

ÜVEGFEDŐ

Az edény elegáns üvegfedővel van ellátva, mely lehetővé teszi az ételkészítés figyelését. 

ROZSDAMENTES ACÉL FOGANTYÚ

A hosszabb élettartamért az edény rozsdamentes acél fogantyúkkal van ellátva.

KOMPATIBILIS VALAMENNYI HŐFORRÁSSAL

Kompatibilis minden hőforrással - áram, gáz, üvegkerámia, indukció.

TEFAL - VILÁGELSŐ A KONYHAI EDÉNYEK TERÉN*

Csak a Tefal megy el olyan messzire, hogy kiváló főzési eredményeket kínáljon. Ez egy újabb ok, hogy a Tefalt válassza. * Független értékelő lista adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása 

EGÉSZSÉGES FŐZÉS A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL

Célunk, hogy tartós termékeket gyártsunk, melyeket nagyon sokáig használhat, így a biztonságos, tapadásmentes felületű (PFOA, ólom és kadmium nélkül) újrahasznosítható termékeknek köszönhetően a bolygónk is egészséges marad.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!