Tefal A702SC85 Intuition edényszett, Rozsdamentes acél, 10 darab

Tefal A702SC85 Intuition edényszett, Rozsdamentes acél, 10 darab

27 900 Ft 43 899 Ft-36%
eMAG
Háztartás
1
Irány az akció

Remek áron. Vélemények nagyon jók.

Intuition - egy termékcsalád, mely egyszerűbbé teszi a főzést és finom eredményeket garantál. Egyedi formatervének köszönhetően az Intuition család ötvözi az eleganciát és egyszerűséget a megbízható mindennapi teljesítményért. A Tefal Intuition edénycsalád prémium minőségű 18/10-es rozsdamentes acélból készül 5 év garanciával. A titán tapadásmentes felület extrém ellenállóságot biztosít a maximális élettartamért.  

Elegancia és egyszerűség a mindennapi főzésért

A Tefal Intuition edénycsaládot úgy terveztük, hogy ötvözze a rozsdamentes acél tartósságát a tökéletes főzéssel az erős falú fenéknek köszönhetően, mely egyenletes hőelosztást biztosít az ételek tökéletes elkészítéséért. A legjobb minőségű 18/10-es rozsdamentes acél öntvényből készül, mely magas rozsdaállóságot biztosít a hosszantartó teljesítményért. A Tefal Intuition sorozat kiöntő széllel rendelkezik, a jelölések pedig könnyebbé teszik a használatát. Az Intuition edények kompatibilisek minden hőforrással, beleértve az indukciót is.

Tefal Intuition A702SC85 10 darabos készlet

Elegancia és egyszerűség a megbízható mindennapi főzésért. Kiváló minőségű 18/10-es rozsdamentes acél. Ügyes kiöntő szélek és egyszerű jelzések a kényelmesebb használatért. Telt rozsdamentes acél fogantyúk a nagyobb tartósságért. Tapadásmentes titán felületbevonat az extrém ellenállóság és élettartam biztosításáért. Thermo-Spot 5 technológia az ideális főzési hőmérséklet jelzéséért. Egyszerű tisztítás. Kompatibilis minden hőforrással, beleértve az indukciót is. Sütőben is használható 250°C-ig, fedővel 175°C-ig.

Kiváló minőségű Tefal edény 5 év garanciával*

A Tefal Intuition edénycsalád a legjobb 18/10-es öntvényből készül a hosszabb élettartamért. A kiváló minőségű tapadásmentes felülettel élvezetes főzést garantál mindig tökéletes eredményekkel.

*Kérjük, ismerkedjen meg a konyhai edény használati és ápolási utasításaival

OKOS KIÖNTŐ SZÉLEK

A praktikus szélek megkönnyítik az elkészített ételek kiöntését.

VÍZSZINT JELZŐ 

A vízszint és a behelyezett alapanyagok egyszerű ellenőrzéséért az edény falai jelekkel vannak ellátva.

ÜVEGFEDŐ

Az edény elegáns üvegfedővel van ellátva, mely lehetővé teszi az ételkészítés figyelését. 

ROZSDAMENTES ACÉL FOGANTYÚ

A hosszabb élettartamért az edény rozsdamentes acél fogantyúkkal van ellátva.

KOMPATIBILIS VALAMENNYI HŐFORRÁSSAL

Kompatibilis minden hőforrással - áram, gáz, üvegkerámia, indukció.

TEFAL - VILÁGELSŐ A KONYHAI EDÉNYEK TERÉN*

Csak a Tefal megy el olyan messzire, hogy kiváló főzési eredményeket kínáljon. Ez egy újabb ok, hogy a Tefalt válassza. * Független értékelő lista adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

EGÉSZSÉGES FŐZÉS A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL

Célunk, hogy tartós termékeket gyártsunk, melyeket nagyon sokáig használhat, így a biztonságos, tapadásmentes felületű (PFOA, ólom és kadmium nélkül) újrahasznosítható termékeknek köszönhetően a bolygónk is egészséges marad.

Ez az akció a Készlet kisöprés része
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Ez igen jó ár érte, 11.05-én szintén emagon 35-ért volt akciós áron.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!