Tell Me Why (Steam/Xbox)

Tell Me Why (Steam/Xbox)

INGYENES 16,79 €
Steam

Pride hónap miatt ingyenes gondolom. Xboxra itt érhető el: xbox.com.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Egyetértek a képességgel kapcsolatban. Az tényleg kicsit gyengébb, viszont a hangulata nagyon szuper, ez a rész is tökéletesen hozza ezt az amerikai kisvárosi feelinget.

Az LMBTQ vonallal nekem sincs problémám egészen addig, amíg nem akarják a karaktert kizárólag e köré építeni. “Ő itt John, akinek egyetlen tulajdonsága/jellemvonása, hogy meleg, esetleg még elsüt néha 1-2 rossz poént és hülyén nevet mellé.”

Itt viszont szerintem sem érződik erőltetettnek, valamennyire ugyan kapcsolódik a sztorihoz/múltbeli konfliktusokhoz, de nem áll mindennek a középpontjában.

👍 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Szerintem sem rossz, csak a szuper képesség nem olyan jó mint előtte. Mondjuk a rákövetkező részben meg még rosszabb, szóval viszonyítás kérdése az egész :). Aki meg a LMBTQ+ propaganda miatt fél, azt megnyugtathatom, hogy annyiban kimerül, hogy a főhős eme csoport tagja. Legalábbis amennyire emlékszem, bár engem annyira nem érdekelnek az ilyen dolgok, hogy azt el nem lehet mondani. Kivéve bizonyos eseteket, amikor már majdnem sértően/karikírozva pozitív a megkülönböztetés (volt példa ilyenre a 13 reasons why c. sorozatban, mikor egy baromarc onnantól lett a világ legjobb krapekja, hogy kiderült meleg, de szó szerint ... nem volt átmenet).

👍 1
egy éve

Szuper játék, ingyen meg főleg.

Akinek bejött a Life is Strange, az mindenképp próbálja ki, mert nagyon hasonló.

Nálam a LiS 1 az örök kedvenc, de ez sem rossz.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!