Tesco házhozszállítás próbahónap 10 Ft-ért (10 ezer Ft felett)

Tesco házhozszállítás próbahónap 10 Ft-ért (10 ezer Ft felett)

10 Ft
Tesco
Élelmiszerek
2
Irány az akció

Asszem a címben mindent leírtam :D elég jó deal!

Termék/promóció leírása

A próbaidőszak keretein belül 1 hónapig kipróbálhatod az Online Club számos előnyét mindössze 10 Ft-ért. A próbaidőszak megkezdéséhez választanod kell az elérhető csomagok közül. A kiválasztott csomagot a próbaidőszak lejártakor automatikusan aktiváljuk. Amennyiben meggondolod magad, bármikor, de legkésőbb a lejárat előtt egy nappal lemondhatod a csomagodat, illetve a próbaidőszak lejárta után választhatsz helyette másikat. A próbaidőszak alatt az összes rendelésedet többletköltség nélkül szállítjuk ki neked (Házhozsállítás és Átvételi Pontra történő rendelés esetén is), sőt, már 4 héttel előre lefoglalhatod a kiszállításhoz a számodra legmegfelelőbb idősávot. Az Online Club további előnyeit, mint például a dupla Clubcard pontok (az első 3 hónapban, új tagok részére) és az exkluzív e-kupon, csak a próbaidőszak után veheted igénybe.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Blake Baxter
válasza erre:
2 hónapja

Sajnos aki az 1Ft-os promóciót ellőtte, annak már nem működik az újabb

Utoljára módosítva: 2 hónapja
#1
Zso
2 hónapja

Fontos viszont még azt megjegyezni, hogy 10 ezer Ft alatti rendeléseknél 750 Ft alap bevásárlási díjat számítanak fel. Pár hete egyébként 1 Ft volt a kiszállítás a próbahónap alatt. Durván megemelték! :D

Utoljára módosítva: 2 hónapja
😄 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!