The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

INGYENES 23 759 Ft
Epic Games Store
Gaming
5
Irány az akció
Szokásos ingyenes Epic Games termék.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#5
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Publikus nincs most sajnos. Egész pontosan 222 jegy várja, hogy megoldjam. Úgy tűnhet, hogy nem haladok, ami valós is néha.

Most szabin voltam, egy hétig sikerült ÁMezni, majd a végén rájöttem, hogy kuka az egész, mert vélhetően rossz irányba indultam az elején + egy halom új feladat lesz mire újra nekiállhatok egy másik úton és a legjobb, hogy senkinek sem fog feltűnni a bődületesen sok meló, amit bele kell tenni hozzá. Ez most megint összeroppantotta a morálom, úgyhogy most megint erőt kell gyűjteni, hogy ne összerogyjak, hanem megpróbáljak kiegyenesedni és tovább haladni.

Pl. szeretnék OFF komment opciót is, hogy ilyenekről ne kapjon mindenki notit. :D
Utoljára módosítva: egy hónapja
👍 5
🙏 5
válasza erre:
egy hónapja
Van valahogy egy backlog, hogy mi varhato?
#3
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Szerintem véletlen csinálhatta. Első dislike -ja ever. Pedig már tényleg sok mindent tettem, hogy véletlen nehéz legyen, de lehet még mindig kevés. Vannak már tervek további javításra, csak idő kellene.... :)
👍 3
#2
Zso
egy hónapja
Ohh, ez komoly lesz!
egy hónapja
Ki az aki dislike-ol egy ilyet?
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!