The Kraken Black Spiced rum alapú párlat 40% 0,7 l

The Kraken Black Spiced rum alapú párlat 40% 0,7 l

5 990 Ft 8 790 Ft-32%
Tesco
Élelmiszerek
7
Irány az akció
Clubcardos ár. Közöm nincs a piákhoz, de ha jó ÁK linket találtam (már pedig odafigyeltem), akkor ez egy jó ajánlat lesz.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

3 hónapja
Lehet egyszerűbb lenne leadni a rendelést rá és boltban átvenni :) csak érdeklődőm , mert nem rendeltem még tőlük semmit sem. 
3 hónapja
Ez vajon a kisebb Tesco(express)-ban is ennyi?
3 hónapja
Fogarasin ma már nem volt egyáltalán, tegnap ÚJBC-nél és Soroksárin sem jártam sikerrel.
😢 1
válasza erre:
3 hónapja
Ez lehet, mert a Fogarasiban simán volt belőle sok. Néztem is, hogy milyen jó ár, erre fel kiderül, hogy meg is lett osztva. Király vagy! 
Utoljára módosítva: 3 hónapja
❤️ 2
3 hónapja
Ez valóban nagyon jó ár érte! Ennyiért nagyon korrekt cucc.
#2
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Amint bejelentkezel, egyből a hozzád legközelebbi Tesco készletét nézi és ott nem biztos, hogy van belőle, ezért írhatja ezt ki. Úgy hiszem, hogy mindaddig elérhetőnek jelzi online belépés nélkül, míg valahol van készleten, de ugye nehéz kideríteni, hogy merre van és merre nincs. Nomeg az is jó kérdés, hogy offline, boltba besétálva is ennyi -e.
3 hónapja
Ahogy bejelentkezem a Tesco appba nem elérhető 🙁 
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!