Tissot - Automata rozsdamentes acél karóra cserélhető szíjjal

Tissot - Automata rozsdamentes acél karóra cserélhető szíjjal

194 000 Ft 300 000 Ft-35%
eMAG
Divat és kiegészítők
6
Irány az akció
300k környékén láttam. Elég jó vételnek tűnik, de jöhetnek az óraszakértők. 
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
2 hónapja
Való igaz, az utóbbi 4-5 évben szinte egyáltalán nem követtem az órák világát... Volt régebben egy "bakancslistám" is, de már azt is elengedtem. Persze azért nagyon ritkán el-elcsábulok... :)
válasza erre:
2 hónapja
Ajánlom figyelmedbe a Steeldive/Seestern/SanMartin/Sugess/Heimdallr órákat, ha nem figyelted az elmúlt pár évben a kínai márkákat akkor nagyon meg fogsz lepődni.
Előtte én is az általad említett japán vonalon mozogtam, azok még mind meg is vannak, de ezek a kínaiak egyértelműen ár-érték bajnok mind, és sok esetben a Seiko-Orient vonalat minőségben is erősen lepipálja.
válasza erre:
2 hónapja
Én sem mondanám magam hozzáértőnek, alapokat tudom, talán az átlagos embernél jobban ismerem / érdekel / szeretem az órákat. Egyébként félig-meddig egyetértek az előttem szólóval, Aliról ugyan biztosan nem rendelnék órát, de japán vonal az igazi ár/érték bajnok: Seiko / Citizen / Orient / (Casio) - ezek töredék áron nyújtják sokszor a svájci színvonalat. Utolsót azért zárójelben, mert szerintem bárki bármit mond, minőségben elmarad a többiektől.

Egyébként inkább veszek olcsóbb órát, de eredetit, mint gagyit, ugyanígy veszek inkább kevesebb Lego-t, de nem random utánzatot. Azt is megértem, ha valaki ezt nem osztja, sajnos a Lego minőség sem a régi már pl...
válasza erre:
2 hónapja
Van az alin olyan óra ami hozza ezt a szintet bőven (kínai 40-50ezres kategória), ez belépő szintű svájci, az általad emlegetett mechanikus feelinget bőven hozzák az alis cuccok amúgy Seiko automata belsővel.
Ez annak való aki le akarja tudni a kötelező presztízst egy körrel hogy aztán magyarázhasson róla :)
A Tissot oldalán még az sem derül ki hogy konkrétan milyen szerkezet van benne, ez egy igazi órabuzinak már alapból red flag :D
De amúgy az ára tényleg jó, aki pont ilyesmit keres az jól jár vele ennyiért.

👍 1
#2
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Ilyenkor annyira örülök, hogy hülye vagyok az órákhoz és nekem ez ugyanazt adja mint az 5 ezer Ft-os AliExpress-es. :) Tudom, máglyán kellene elégetni ezért a kijelentésemért, de pl. annyira örülnék, ha a LEGO is számomra csak egy halom műanyag lenne aranyáron.

Félreértés elkerülése végett: mélységesen tisztelem azokat akik tengermély szenvedéllyel tudnak az órák irányába tekintgetni. Csodálattal szoktam hallgatni, hogy miket mesélnek pl. a fogaskerekekről, de szerencsémre nem ébresztettek eddig bennem vágyat ezen szerkezetek iránt. :) Inkább csak a csillogó szemeket tudom értékelni, amikkel mesélnek.
Utoljára módosítva: 2 hónapja
2 hónapja
Ha valakit jobban érdekel, a típusszám: T132.007.11.066.01. Kifutott termék, de valóban jó ár, használtan ennyi kb. Alap automata óra, zafír kristály üveggel (nem karcolódik), 48 órás pr., 29.3 mm kn (női óra). Szerintem kifejezetten szép, szeretem a letisztult órákat...
👍 2
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!