TOO AF-120W-1350 W fehér 5,2 L forrólevegős ablakos sütő

TOO AF-120W-1350 W fehér 5,2 L forrólevegős ablakos sütő

11 111 Ft 18 970 Ft-41%
bestbyte.hu
Műszaki cikkek
18
Irány az akció
Elég hihetetlenül jó ár a paraméterei alapján. 
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
4 hónapja
Uh, na ezt nem láttam, erre gondoltam, köszi :)
válasza erre:
4 hónapja
köszönjük szépen!
👍 1
#16
Zso
válasza erre:
4 hónapja
válasza erre:
4 hónapja
Ebből lehetne akár egy külön akció, 20% minden TOO cuccra.
#14
Barnaa
4 hónapja
A “KA” kuponkóddal 8889 Ft-ért elvihető ha valakit még érdekel. (Bestbyte)
👍 1
4 hónapja
Köszi a részletes beszámolót! 
Sajnálatos, hogy közepesen silány cucc, pedig ez tényleg nagy segítség lenne a magyar családoknak. 
válasza erre:
4 hónapja
Nem bírtam ki és átvettem egyet próbára. Így a pedagóguskedvezménnyel 8.889Ft.
Pont olyan, mint a többi olcsó kínai rendelt és ázsia centeres gép.
Színe nem fehér, hanem sárgás, de az a csúnya sárga, mintha fehér lett volna eredetileg, de megsárgult, és nem is teljesen egyenletesen. 2-3 méterről jól néz ki, mint egy robot.
Sorják vannak néhány helyen a burkolaton, az egyik gomb csálén áll. Érződik, hogy nem minőségi termék, ellenben egyáltalán nem gagyi.
A tapadásmentes bevonata átlagosnak vagy alattinak tűnik, egy kisebb karc már gyárilag volt rajta.
Ki is égettem, eszméletlen büdös, nem az az újszagú büdös, hanem égett. Csak beleszagoltam egy pillanatra az erkélyen, de rögtön megfájdult a fejem. Három 20 perces 200C fokos etap után most már kevés szaga van, de azt gondolom, hogy a felhasznált rossz minőségű műanyagok miatt nem készítenék benne ételt, mert félek, hogy a burkolatából tartósan fog párologni a méreg, a rengeteg illékony szerves vegyület. Nyilván ez csak feltételezés.
Egyébként péksüteményt ropogósra melegítve benne nem lehetett érezni kellemetlen szagot az ételen.
Nagyon korrekt magyar használati utasítás volt benne.
Egyszóval én nem ajánlom, még ennyiért sem, esetleg büfébe, ahol nem te eszed amit készítesz benne.

🙏 3
válasza erre:
4 hónapja
Pudingot mondjuk pont nem lehet benne csinálni... :S
😄 4
4 hónapja
Nekem nem rég jött meg a másik nagy noname spíler, a 8 littyós Rhonson... Még nem próbáltam ki, de azt kell, hogy mondjam, hogy elsőre meglepően minőségi cuccnak tűnik, nem gagyinak... Meglátjuk... A puding próbája az evés ugyebár :)
#9
Zso
válasza erre:
4 hónapja
Ahh, látod, ezt sem tudtam. Nekem Ali az Ali :). Arr annak úgy lehet max. relevanciája, ha tisztában vagy az ottani árakkal és tudod, hogy általában mennyit pakolnak rá a forgalmazók. (hány 100 %-ot)

@monsieur-blep:
Köszi a részletes leírást!
Utoljára módosítva: 4 hónapja
válasza erre:
4 hónapja
Próbáltam sokféle kínai noname típust, pont ez nem, de ugyanilyen paraméterekkel ennek a kicsit más borítású változatait.
Kicsi a teljesítménye, lassan sül benne az étel, főleg ha nem egy-két szem krumplit teszel bele, hanem telepakolod mondjuk két főre. Nem sül benne mindenhol egyenletesen az étel (viszonylag kicsi a fűtőszál), közben gyakran kell keverni, rázogatni, 180-200 fokon van ahol már megégett, máshol még sületlen. Kisebb hőfokon kevésbé jelentkezik. Sajnos nem kosaras kialakítású, ami egyéni preferencia, én a kivehető kosarast sokkal praktikusabbnak tartom.
Első bekapcsoláskor ezek az olcsóbb típusok rendkívül büdösek (a drágábbak is azok, de ezek különösen), 3-4db 20-30 perces "kiégetés" szükséges, hogy teljesen elmenjen a szaguk. Ezt javasolt erkélyen, teraszon, kertben szabadtérbe eregetve megtenni, semmiképpen sem konyhában zárt térben.
Pozitívum az ablak, szerintem rendkívül praktikus, főleg az elején amíg kitapasztalod a szokásos kajákat az adott gépnél, energiamegtakarítással is jár, hogy nem kell kihúzogatni ellenőrizni a sültséget. Szerintem a tekerős manuális állítás is pozitívum, biztos nem olyan pontos mint a digitális, de gyakorlatilag lényegtelen is, és nincs az idegesítő csipogás a nyomogatásnál, nincs az hogy nem érzékeli a nyomást, nem áll vissza minden gombnyomásra alapállapotba ahonnan 10-15 nyomásra jutsz vissza ahol voltál, következő használatkor is ott marad a tekerő ahova állítottad.

Alkalmi használatra jó lehet ennyiért, nyaralóba, lakókocsiba stb
Napi használatra inkább egy jobbat javasolnék kicsivel többért.

Utoljára módosítva: 4 hónapja
👍 2
🙏 3
válasza erre:
4 hónapja
Alibabán eleve sokszor ezres tételekre vannak megadott árak egyébként is. Ez nem Aliexpresses ár volt, amit mutatott. Nem lehet ennyiért Magyarországra megrendelni.
🙏 2
4 hónapja
És élőben látott/használt valaki ilyet? Jó termék?
#5
Zso
válasza erre:
4 hónapja
Köszi érte! Alit sose nézem, hát annál jobb, hogy valaki ezzel is tisztában van, főleg, ha meg is osztja a többiekkel. Aztán mindenki eldönti maga, hogy melyik nézőpont mennyire releváns számára. Mennyit ér egy magyar gari, a 14 napos visszaküldés és még sorolhatnám.
válasza erre:
4 hónapja
Azért teszem ide mert ez az oldal tájékoztatásra - is - szolgál, és bár az embereknek lehet egyfajta szubjektív értékhatár ingerküszöbük amikor beruháznak valamire, ezt leszámítva az Árukereső a legközelebbi viszonyítási pontjuk a termékeket illetően, ami elég torzító.

Ha valaki megérti, hogy ~7-10x szorzóval árazzák ezeket a termékeket, akkor a gyártói ár ismeretében jobban be tudja lőni, hogy valóban szüksége van-e az adott ermékre - az itt feltüntetett áron - vagy sem.
❤️ 3
😡 1
válasza erre:
4 hónapja
Mint az ilyenek 95 százaléka. Forgalmazót üzemeltetsz, hogy folyamatosan az Alibabát bújod?
4 hónapja
Egyszerűen nem értem...
Van egy, de ennyiért még tartalékba is vennék ha tudnám hová tegyem.
4 hónapja
Ez egy fincsi 3k-s cucc babáról.prnt.sc
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!