TP-Link Deco X20(2-pack) Dual-Band Gigabit AX1800 Wi-Fi Mesh rendszer

TP-Link Deco X20(2-pack) Dual-Band Gigabit AX1800 Wi-Fi Mesh rendszer

33 590 Ft 71 130 Ft-53%
eMAG
Műszaki cikkek
5
Irány az akció

Jó áron!

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#5
Zso
válasza erre:
2 éve

Ezzel sincs probléma. Deklaráltan egy-két darabos akciókat nem szabad megosztani, de én is szoktam piros "raktáron" állapotúakat megosztani. Aztán ha elfogy, akkor elfogyottra állítom/állítjuk. A többi fórummal vagy csoporttal ellentétben itt a kutyát se fogja zavarni, mert a megfelelő szűrővel nem is fog látszódni az akció.

Valahol azért meg kell húzni a határt, hogy ne legyen ez az állítgatás szélmalomharc, de jók ezek az akciók is. Értékelem, hogy segíteni szeretnél, de annyit nem ér meg, hogy a másikba szúrjunk ezért.

PH is jó hely, sok önzetlen és segítőkész emberrel. Az más kérdést, hogy ÚCS dominancia van egy ideje. :/ Legalább nem veszünk össze az akciókon xD.

válasza erre:
2 éve

Látom nem ment át a légyeg.....de valószínűleg nem akarod érteni, ami még rosszabb.

Azért bátorkodtam megemlíteni, hogy talán az ilyen 5 percig élő, bizonytalan sorsú "akciókkal" nem kéne teleszemetelni ezt a klassz kis oldalt, mert a bb topik szintjére fog süllyedni. Ami pedig egy jó nagy kalap szar.

#3
Zso
válasza erre:
2 éve

Szerintem sokan hálásak azért, hogy valaki veszi a fáradtságot és megoszt valamit. Ha nem ütközik szabályba, akkor én mindenképpen örülök neki. Elárazások is jöhetnek nyugodtan!

2 éve

Ha nem tetszik, tessék továbbgörgetni!

2 éve

Elárazás, gyakran percekig sem él, és lehet ki sem adják....minek rakod be?

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!