Trust Játékos fejhallgató GXT 450 BLIZZ RGB, 7.1 surround, fekete (23191)

Trust Játékos fejhallgató GXT 450 BLIZZ RGB, 7.1 surround, fekete (23191)

9 990 Ft 16 299 Ft-39%
eMAG

"Játékos" fejhallgató .. hmm. :D Vélemények jók róla, ahogy az ára is.

Hanggal körülvéve
A GXT 450 nagy hűségű és dübörgő basszushangokat kínál. A 7.1-es térhatású hangzásnak és a 40 mm-es hangszóróknak köszönhetően tudatában van mindennek, ami körülötte történik: hallgassa meg az ellenség minden mozdulatát, és gyorsan reagáljon!

RGB világítás
Fokozza a játék megjelenését RGB fényeffektusokkal. A Blizz headset lenyűgöző színei minden játékbeállítást feldobnak.

Kényelmes játékok
A Blizz headset a hosszú és intenzív játékmenetekhez készült, puha, forgatható fejhallgatójával és automatikusan beállító pántjával. A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füle köré, és segít kiküszöbölni a torzító zajokat a végső győzelemért.

Minden sorban
A GXT 450 egy 2 m-es szövött nejlon USB-kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szabad mozgást játék közben anélkül, hogy belegabalyodna a vezetékbe. A kábel hangerőszabályzót és mikrofon világítást és deaktiválást is tartalmaz

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!