Trust Vezeték nélküli játék egér GXT 107 Izza, RGB világítás, fekete (23214trust)

Trust Vezeték nélküli játék egér GXT 107 Izza, RGB világítás, fekete (23214trust)

3 190 Ft 6 900 Ft-54%
eMAG

Még egy olcsóbb gamer egér. Vélemények erről is jók.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Szerény személyem szerint a Trust sem egy akkora márka, hogy nehéz lenne felnőni hozzá, de azért azt látom, hogy a másolatok rendszerint mások mint az eredeti. Itt kopog, ott krasnyog, ez nem pont olyan, az egy picit más.

Mondjuk én nagyon sokat használom a gépem, úgyhogy egérre nem sajnálom a pénzt. Azaz de, mert nem high-end cuccot veszek, de középfelsőt ... akciósan. Logitechre szokott esni a választásom, bár voltak kikacsintgatásai. Pár éve karácsonyra kaptam egy ERGO M575 hanyatt egeret, szuper vele dolgozni + van mellette egy MX2 -m ha játszanék. Mindkettő évek óta meg van, de az utóbbit cserélték a Logitechék gari időn túl, mikor rákérdeztem, hogy van -e tippjük hogy tudnám javítani a hülye beragadt gombot szoftveresen ... innen is le a kalappal a supportjuk előtt. :)

2 éve

Nem trust van ráírva az tény. eBay-es volt. Hát akkor megcsinálhatná helyettem a sok adminisztrációt, de nem teszi magától :D

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Még ha pont ilyen is volt, akkor sem hiszem, hogy az egy standard ár volt, inkább ilyen villámáras sztorinak gondolom. Vagy csak replika volt és igazából kis kínai emberke irányítja vele 5 éve a 'kompútered' távolról :D.

2 éve
  1. éve használok ilyet. Igaz én még 300Ft-ért vettem Kínából szállítással együtt :D

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!