Ubisoft+ 1 hónapos előfizetés

Ubisoft+ 1 hónapos előfizetés

1 €
store.ubi.com

Limitált ideig(január 19.-ig) 1 euróba kerül az 1 hónapos ubisoft+.
Érdemes vásárlás után, egyből lemondani az előfizetést, nehogy következő hónapban újra levonja.

Lemondani ITT lehet.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
2 éve

Igen, sajnos hasonló gondom volt nekem is. Nincs is semmi új megjelenés ami érdekelne, meg idő sincs rá, de gondoltam hátha örül neki valaki, esetleg valami régebbi játékot pótolna be. 2022 elég gyenge év volt új játék megjelenések terén a Ubinál, reméljük a 2023 év már jobb lesz.

válasza erre:
2 éve

köszi a megjegyzést, pontosítást !

#3
Zso
2 éve

LoginRs, köszi a megosztást! Nagyon megörültem, de aztán rájöttem, hogy ez talán az első alkalom számomra, hogy nem nagyon van mit játszani rajta. :D Far Cry 6 -ot ingyen végigment, AC: Valhalla pedig karácsonyi ajándék volt, úgyhogy azzal elvagyok. Véget ért a szabadság is, most már idő is csak lopva lesz játékra. Sebaj, szerintem sokaknak nagyon jól jön ez a kis utó-szilveszteri "ajándék"!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Sokszor az előfizetéseknél az egyszer használatos kártyát vagy nem lehet használni, vagy ha igen, akkor önként és dalolva szedi le a következő hónapokat is a kártyádról, mert valami speciálisabb "tranzakciót" kezd és utána nem a kártyaszámod használja. Ezt azért érdemes figyelembe venni és mindenképp deaktiválni az előfizetést egyből a berendelés után, ha nem tervezitek hosszabbítani.

2 éve

Köszönjük a tippet !

Amúgy az egyszer használatos önmegsemmesítő Revolut kártya a legjobb az ilyen egyszeri előfizetésekhez :-)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!