Umax VisionBook N14G Plus HU laptop

Umax VisionBook N14G Plus HU laptop

44 900 Ft 59 900 Ft-25%
Alza
Műszaki cikkek
4
Irány az akció

Még olcsóbb lett. Alap dolgokra teljesen jó lehet, mivel ennyiért új, garanciális laptop nincsen. Windows 10 Pro van rajta, csak bekapcsolod és használod!

Laptop - Intel Celeron N4100 Gemini Lake, 14,1", 1920 × 1080, matt IPS kijelző, 4 GB RAM, LPDDR4, Intel UHD Graphics 600, 128 GB Flash, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, 38 Wh akkumulátor, 1,3 kg tömeg, Windows 10 Pro

Ez az akció a Black Friday 2022 része

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
2 éve

Forrasztott, nem cserélhető.

2 éve

Én továbbra is nagyon gondolkozom rajta, csak a 4GB nem bővíthető RAM (ha legalább ki lehetne cserélni, nem tudom, forrasztott-e) tántorít el tőle.
Amit jó tudni, hogy 14-es jobb, mivel sima 2280-as SSD-vel bővíthető, nem kell szenvedni a flash tárhellyel sem.
A nagyobb csak a ritkább és drágább 2242 formátumot fogadja. Cserébe ott van numpad, viszont még az akksi sem nagyobb, hanem ugyanakkora mindkettőben. Talán a hűtése is jobb a nagyobbnak, de ilyet nem játszani vesz az ember.
Mindent összevetve én egyértelműen a kisebbet venném. (Nem csak az SSD vagy az árelőny miatt, hanem a kettő miatt egyszerre.)


A legnagyobb bajom, amiért még mindig nem ütöttem le, hogy apukámnak kellene netezős gép, de nem jó a szeme, egy 14" fHD géppel félek csak szívás lenne neki.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Köszi! Az áthúzott ár a második legolcsóbb ár általában, automatikusan töltődik AK link megadásánál, lehet épp en írtam azt be. Lehet az 59 reálisabb jelen esetben, korrigálom!

A leállás sztori elég egzotikus. 😁

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Vásároltam ilyet a 15 colosból, ami 100%-ban ugyanez csak nagyobb kijelzővel. Nagy meglepetés volt, teljesen elfogadhatóan fut rajta a windows. Mivel a processzor viszonylag új, az 1080p60fps youtube videók sem terhelik. Nincsen benne hűtés ésvagy mozgó alkatrész, 100% csendben van! Teljesen jó a billentyűzet és magyar...
Ennyi pénzt nagyon megér, így akciózva meg főleg! Jó tudni, hogy 60 000 Ft-ról van lehúzva, nem 95 ezerről :)
Az enyémnek van egy furcsa hibája, a lecsukás-felnyitáshoz kapcsolódik, eléggé trükkös, eltartott egy ideig, amíg nem jöttem rá, majdnem vissza is küldtem. A lényeg, hogy sohase csukd le a kijelzőt, csak ha már leállt a gép. sleep, stb nem játszik, csak teljes leállás. Egyéb esetben nem ébred fel sose :)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!