Valdor Zizu gyorsfagyasztott, készre sütött, panírozott csirkemellfilé 500 g

Valdor Zizu gyorsfagyasztott, készre sütött, panírozott csirkemellfilé 500 g

1 779 Ft 2 829 Ft-37%
Tesco
Élelmiszerek
5
Irány az akció
Clubcardos ár, nem a legolcsóbb, de finom nagyon.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy hónapja
Nekem ez a kedvencem, mindig akkor veszünk, amikor akciós, de majd kipróbálom a Penny-set is, hátha beválik olcsóbban.
👍 2
#4
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Megértelek. Mi is inkább a PENNYset vesszük, ezt csak nagy ritkán, mert drága. Vagy hát inkább a PENNYs van jó áron., ahhoz képest, hogy "hús", nem pedig pép. A többit amit próbáltunk azok általában pépes cuccok voltak, amik lehetnek olcsók is, nem bírom elviselni őket. Szeretem érezni, hogy húst eszek. 

Jó, persze ezek akkor kellenek csak ha épp nincs itthon semmi, de valamit gyorsan kellene enni, azért az itthon készülttel nincs egy ligában egyik sem ;).
válasza erre:
egy hónapja
Engem arra már nem vinne rá a lélek, hogy ennyit kiadjak érte a 60%-os hústartalom mellett. A Pennys pont élhető akciósan.
#2
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Nekem ez a non plus ultra, pedig a PENNYs fagylakoma is nagyon jó.  Abból 700 gramm 1200 akciósan, szóval sokkal olcsóbb.
🙏 1
egy hónapja
Szerintem a Pennys jobb, és talán normál áron kerül ennyibe. Hirtelen nincs előttem pontosan, de akciósan kilós ára is kevesebb, mint ez az 500 g-os csomag.
Utoljára módosítva: egy hónapja
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!