VANGUARD VEO 2 GO Kit

VANGUARD VEO 2 GO Kit

46 695 Ft +1 950 Ft84 900 Ft-45%
tripont.hu
Műszaki cikkek
0
Irány az akció
Tripod kit jó áron.
Termék/promóció leírása
A VEO 2GO 235AB egy stílusos, kompakt, és könnyű 23 mm-es, 5 szekciós alumínium utazóállvány kompakt gömbfejjel. A súlya mindössze 1,2 kg, és 32,5 cm-re csukható össze, így ez az állvány hordozhatóság terén kiváló. Hordozhatósága ellenére a VEO 2GO 235AB méretéhez képest hihetetlen teljesítményt nyújt 4 kg-os maximális terhelhetőséggel, és Arca Swiss kompatibilis, különálló pan-zárral rendelkező gömbfejjel, tüskés lábakkal, további súly felakasztásához kampóval, három könnyen beállítható lábszöggel, és mellékelt alacsony szögű adapterrel. Ez a belépő szintű DSLR-hez, tükör nélküli, bridge, vagy okostelefonos kamerához tervezett állványcsalád kiváló egyensúlyt biztosít a hordozhatóság és a teljesítmény között.

A VEO 2GO 235AB egy ideális kicsi és stílusos válltáska objektívvel ellátott, tükör nélküli méretű kamerához, további 2-3 objektívhez, kiegészítőkhöz, és egy 9,7"-es tablethez. Rendelkezik továbbá egy belső állványrekesszel, amelyben elfér egy standard VEO 2 GO állvány, amely összecsukva 32,5 cm hosszú. Alternatívaként tárolható benne egy kis drón, egy kis gimbal, egy hosszabb objektív, és még sok más, hogy megfeleljen személyes igényeinek.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!