VANGUARD VK 22RD fotó/videó táska piros (4719856244693)

VANGUARD VK 22RD fotó/videó táska piros (4719856244693)

4 760 Ft +1 650 Ft8 900 Ft-47%
tripont.hu
Műszaki cikkek
0
Irány az akció
Jó árnak tűnik.
Termék/promóció leírása

A Vanguard VK 22 fényképezőgép válltáska segít a kompatibilis fényképezőgép, az iker lencse készletek és más fényképezőgép-kiegészítők kényelmes hordozásában.

Főbb jellemzők
  • A Vanguard VK 22 kamera válltáska segít megvédeni kompatibilis fényképezőgépét a kisebb sérülésektől, köszönhetően a párnázott belső térnek.
  • A maximális teherbírás 2,6 kg, a VK 22 fényképezőgép táska a kompatibilis fényképezőgépet és más kamerarendszereket is képes tárolni.
  • Az esővédő funkcióval bővített válltáska a kompatibilis kamerát és tartozékait megőrzi az esőtől és a fröccsenésektől.
  • A beépített zsebekkel a Vanguard VK 22 fényképezőgépes táska lehetővé teszi a fényképezőgép lényegének tárolását egy nagyon kényelmes táskában.
  • Vállpánttal kiegészítve, a Vanguard kamera válltáska kényelmesen viselhető.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!