Vega Toys SMART MiWii vezeték nélküli játékkonzol, mozgásvezérlőkkel és 562 db játékkal (BL-5002A)

Vega Toys SMART MiWii vezeték nélküli játékkonzol, mozgásvezérlőkkel és 562 db játékkal (BL-5002A)

1 799 Ft +1 299 Ft16 821 Ft-89%
JátékNet
Család és gyerekek
1
Irány az akció

Jó áron ez a Wii koppintás, de még így se biztos, hogy megérős szerintem. S mégis valószínű, hogy nagyobb bomba ár lett belőle mint akarták (elárazás). Ahol annyira igénytelenek, hogy a csomagoláson azt írják, hogy "562 játékok", ott talán joggal vagyok szkeptikus a belbecset érintően. :)

Ez a SMART MiniWii, TV-re és monitorra csatlakoztatható játékkonzol 2 db mozgásvezérlővel rendelkezik. Összesen 562 db különböző játékot tartalmaz, melyből 501 db klasszikus játék, 31 db kirakós játék és 30 db sport játék. A termék 32 bites processzorral működik és HD 720p-s képfelbontással rendelkezik. 2 db 2,4 GHz-es vezeték nélküli vezérlője 10 méteres hatótávolságú. A csomag tartalmaz egy HDMI kábelt is, valamint páros játékra is lehetőséget ad. A termékhez 1 év gyártói garancia biztosított.
Csomagolás mérete: 33 x 23 x 5 cm.

Tartalom: 1 darab konzol játék, 2 db kontroller, 1 db HDMI kábel A játék elemmel működik (2 x 2 AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
Zso
2 éve

Hogy miért nem jó deal így sem: youtube.com. ;)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!