Véletlenszerű mintával ellátott pólók 4€ -ért

Véletlenszerű mintával ellátott pólók 4€ -ért

4 €
Qwertee
Divat és kiegészítők
2
Irány az akció

Megjött a Qwertee éves legjobb ajánlata, 4€ -ba kerül minden random mintás póló. Most azt hiszem rendelünk mi is, megnézzük mennyit változott a minőség pár év alatt. 8 vásárlása esetén ingyen van a szállítás. (elképzelhető, hogy ez csökkeni fog 6-ra)

Nem árt tudni

EU -n belülről küldik, így nem kell érte kiszállításnál többet fizetni.
1 € kupont kaphatunk hírlevél feliratkozásért. (eldobható e-mail címmel is megy)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
egy éve

Csak leadtam egy rendelést, karácsonykor lesz bontás, csajoknak női S-est rendeltem, meglátjuk mennyire lesz stílusos ... vagy nem :D. Gondolom a gyerek randommal nem mernek játszadozni, mert aztán felháborodott szülők telefonálgatnának, hogy mit képzelnek magukról, hogy ezt gyerek mintának árulják. Na, kíváncsi vagyok mennyire adtak lentebb a minőségből az elmúlt évek alatt. Következő akciónál majd megosztom a tapasztalataim.

#1
Zso
egy éve

Ajj, kár, hogy gyerekméretből nem lehet random pólókat rendelni.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!