Vention 1-port Stylish USB-C GaN Charger (30W)

Vention 1-port Stylish USB-C GaN Charger (30W)

3 390 Ft
Alza
Műszaki cikkek
11
Irány az akció

Egy remek árú apró töltő . Ami Túlfeszültség, túláram, túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel rendelkezik. A pasztell rózsaszín is ennyibe kerül . Egész jó értékeléseket is kapott.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#11
macska
egy éve

Szerintem kigyulladni azok szoktak, amik sosem lettek az EU-ban forgalomba helyezve, pl. piacon, Alin vásárolt kacatok. Minőségbiztosításban lehet valami (ezt be is árazza a piac), de valahogy amióta elérhetőek jobb minőségű kínai adapterek, kábelek, azóta eszembe se jutott a gyári kényszertermékeket használni. Az Apple adaptere tényleg kiemelkedő minőségű (szigorúan a gyári """kábel""" nélkül), csak valahogy mindig 1,5-2x akkora, mint egy kortárs - akár egyéb OEM, pl. Dell - töltő.

👍 1
válasza erre:
egy éve

Elég sok töltőtesztelős oldal és szétszedős-méregetős videó van, érdemes nézelődni, és szerintem azok alapján dönteni, mindenkinek ami szimpatikus. Plusz ami még hasznos, szerintem, rákeresni a töltő kigyulladós-elégős-felrobbanós képekre, videókra. Más kárán jobb tanulni, mint sajáton.

Még nem láttam olyan töltő tesztet, amiben elmarasztalták volna az ikea töltőket, sőt, kivétel nélkül mindegyikben külön kiemelik a biztonságos felépítést, a magas- és alacsonyfeszültségű oldal szabványos elválasztását, a jó minőségű töltést, minimális zajt és feszültségingadozást, jó minsőgégű kondikat, stb. És szerintem az ikea töltők minőségellenőrzése is rendben van, kevés a minőségi szórás, amellett, hogy már minden made in china.

Igaznak tartom fentieket a gyári apple töltőkre és a legnagyobb nemzetközi márkák töltőire is, pl samsung - amik tényleg 100% biztosan gyáriak (apple.hu, istyle, sestore.hu, gyári bontatlan dobozban mellécsomagolt töltők, stb).

pl sestore.hu

Ezeket abszolút szubjektíven, és teljes mértékben fotelszakértőként mondom, én még soha nem szedtem szét semmilyen töltőt és nem méricskéltem, szóval akit érdekel a téma, inkább saját maga nézzen utána.

Utoljára módosítva: egy éve
🙏 3
válasza erre:
egy éve

Ha még elfér itt....

Miért - mitől jó - jobb az Ikea töltő? Mire alapozod?

Komolyan kérdezem, nem kötekedésből.

válasza erre:
egy éve

Apple 35 wattos, kétportos USB‑C hálózati adapter 27 990 Ft

apple.com

Ugyanez alzán: alza.hu

IKEA ÅSKSTORM USB töltő (40 W), sszürke 7 990Ft

ikea.com

@#5

Igen a kábel a másik, össze-vissza gányolt kábeleket használnak az emberek évekig, közben bármikor vehetne újat egy rendelős dobozos hányáskinézetű ebéd áráért, aminek 80%-a mondjuk 50Ft értékű főtt tészta vagy főtt rizs.

Mindegyik töltő made in china, az apple is.

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

Baseus....hmmm, én is azt hittem.

Aztán fél év után vihettem vissza mert még a töltést sem vette fel....

Szerencsére az Alza korrekt volt, visszaadták az árát.

m.alza.hu

Mondjuk megbízható töltőt mondhatna valaki, ára mindegy, elég a 30 watt....mert én is fosok hogy egyszer valamelyik kigyullad.

Utoljára módosítva: egy éve
😮 2
#6
Zso
válasza erre:
egy éve

Na igen, de az IKEAt talán jobban tesztelik. Vagy legalábbis azt hisszük. Tényleg érthető indok amit @monsieur-blep mondott. Köszi is érte, hogy megoszottad velünk!

Ha nekem is lett volna hasonló atrocitás az életemben, vagy ismerősében akkor én is hanyagolnám ezeket, az fix. Lövésem sincs, hogy mi mennyire márka, de pl. egy Baseus nálam már minőséget képvisel.

Amiből tuti nem vennék kínait azok a karácsonyi fényfűzérek. Mármint olyat amit nem boltba besétálva kapok meg pl. egy Praktikerben, vagy Tescoban, hanem Aliról, Banggoodról rendelnek. Nem tudom mekkora őrültség és mennyivel biztonságosabb a magyar boltban vásárolt, de ez a dilim. Mondjuk így se megy a világítás úgy, hogy mi nem vagyunk otthon. 😊

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

Az olcsóság annyiban merül ki, alapból ez egy 6k+ töltőfej szintén. De persze abszolút jogos amit mondasz , és elfogadom az IKEA tényleg nagy gyártó , használd egészséggel :) Valamint az ország nagy része , fel rakja a legiparibb fossabb töltőre és több helyen gányolt a madzagra mindenre tölteni, mert jól van az úgy . Megnéztem most , az IKEA töltök is made in csipaszemek , szóval akkor mi van :D

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

Akármilyen olcsó is, nem venném meg, csak a minőségi töltőkben bízom - Ikea, Apple, nagy gyártók telefon mellé csomagolt töltői, stb. Felfogom a többletköltséget egyfajta biztosítási díjként. Így nyugodtabb vagyok, ha nagyritkán, véletlenül bedugva marad egy töltő mikor nem vagyunk otthon. Van olyan ismerősöm, akinek töltő miatt égett el mindene.

Aki elvan a gagyi töltőkkel, meg a "minőségi" kínai töltőkkel, lelke rajta, vegye meg ezt is és használja boldogan sokáig.

#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Hát már azt sem tudom amit tudok. 😭

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

A Vention nem Alza-cucc, a minőségi kínai vonalat erősíti, mint pl a Baseus vagy Orico.

🙏 1
#1
Zso
egy éve

Köszi! Én sajna nem látok tovább a különleges színnél :(. Tudom, hogy a Vention Alza-cucc, de azért reméltem, hogy találok hozzá ÁK oldalt. Sajnos nem jött össze. A részletes leírás miatt pedig még egy köszi! Sajnálom, hogy aki nem ajánlommal szavazott nem írta le miért, de gondolom lehet olcsóbb alternatíva.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!