Versace Eau Fraiche Man 100ml EDT teszter férfi parfüm

Versace Eau Fraiche Man 100ml EDT teszter férfi parfüm

12 950 Ft +1 000 Ft15 900 Ft-19%
Vivantis
Szépségápolás és egészség
2
Irány az akció
Kiváló nyári parfüm férfiaknak, a készlet erejéig remek áron.

Kellemes gyümölcsös parfüm férfiaknak, csak ajánlani tudom. Az illata szuper, ebben a melegben domborodik csak ki igazán. Tartóssága ugyan nem a legjobb, de ezen az áron szerintem megéri és az izzadás meg a meleg miatt úgyis többször kell fújni / gyengébb parfüm is elég.

Szóval hajrá, szerintem hamar el fog fogyni. Fragrantica:
fragrantica.com

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
sasa
válasza erre:
3 hónapja
Lehet, hogy nincs rajta kupak, az üvegre rá van írva hogy teszter valószínűleg, illetve a doboza sima papírdoboz. A parfüm maga nem tér el. Ezeket a parfümöket azért gyártják, hogy a boltban ki lehessen rakni és abból fújogatni az embereknek - spórolnak a dobozon meg a kupakon egy kicsit. Elvileg árulni sem szabadna tudtommal, ennek ellenére mindig is árulták őket.
👍 5
3 hónapja
A termék oldalán a címben,vajon mit jelöl az hogy "teszter"? nem teljes adagot küldenek,hanem hiányozhat belőle?
👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!