Victor V-FH084 4 részes rozsdementes ételhordó, zöld

Victor V-FH084 4 részes rozsdementes ételhordó, zöld

2 090 Ft
eMAG
Háztartás
5
Irány az akció

Kétségtelenül a legolcsóbb rozsdamentes ételhordók között van ezzel az árral, de vélemények nincsenek róla. Easyboxba rendelni ingyenes, ha csalódás lenne a vége, akkor pedig visszafelé is az.

  • Anyag: rozsdamentes acél

  • Szín: zöld

  • 4 részes

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#5
Zso
válasza erre:
2 éve

Szuper, hogy még bírtad törölni, ez megnyugtatott valamelyest! Áhh, már ott gyanúsnak kellett volna lennie, hogy nem írnak róla sehol méretet, de én is benéztem.

2 éve

nem kockáztatok akkor, töröltem inkább.

köszönöm felhívtátok a figyelmemet rá, hogy rosszak a kommentek!

nem azok alapján vásárolok, de ha szar szar. ennyi

THX

#3
Zso
válasza erre:
2 éve

A fene! Mintha a csirkecombos komment rémlene is. Ajjj, sajnálom! Az infót viszont nagyon köszönöm! Most remélem berögzült jó hosszú időre.

2 éve

Kék szín - sok sok negatív véleménnyel: emag.hu

Nem ajánlott vétel!

2 éve

Kipróbálom, irok majd milyen.

Egy napi menű kerül ennyibe, szerintem megéri

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!