vidaXL föld feletti 3-szintes, biztonsági medencelétra 122 cm (90985)

vidaXL föld feletti 3-szintes, biztonsági medencelétra 122 cm (90985)

42 720 Ft 85 890 Ft-50%
VidaXL
Kert és barkácsolás
0
Irány az akció

Tavaly áprilisa óta nem volt ilyen jó áron.

Ez a medence biztonsági létra a föld feletti medencékhez lett tervezve, segít az úszóknak, hogy kényelmesen és biztonságosan ki és beszálljanak a medencébe/-ből.

A létra kerete erős acélból és csúszásgátló műanyag lépcsőkből készült, melyek erősen a kerethez vannak szorítva, így biztonságos ki és beszállást nyújt az úszóknak a medencéből. A kinti lépcsőfokok felcsukhatóak, így megakadályozhatjuk hogy a gyerekek felmásszanak rajta , így megelőzhetjük a baleseteket. Továbbá, a biztonság növelése érdekében 2 biztos kapaszkodóval is el lett látva.

A létra maximum terhelhetősége 150 kg és alkalmas minden 107 cm és 122 cm közti magas, föld feletti medencékben való használatra. Összeszerelése egyszerű.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!