Wanbo X2 Pro Projector Android 9.0 450 ANSI,

Wanbo X2 Pro Projector Android 9.0 450 ANSI,

72,99 €
NNNGKBSAS
GeekBuying
Műszaki cikkek
4
Irány az akció
Régebbi modell csak 720p a natív felbontása, cserébe 450 ANSI lumen a fényereje, meg raktak rá Androidot, ami mondjuk nem tudom, hogy ebben a kategóriában pozitívum vagy sem. 
Itthon 60k körül van, ami nyilván vicc.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
3 hónapja
3€-val lett drágább (Kód: NNNGKBSAS), de ettől ez még így is vastagon akciós a hazai árakhoz képest... de a 720p teljesen felejtős.
🙏 1
#3
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Nekem 80 € -t ír. :/ Tudsz adni linket a másikhoz?
Utoljára módosítva: 3 hónapja
3 hónapja
Nem járt le, de nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy ott van mellette, mindössze 10e Ft különbséggel az 1080p verzió, nyilván azt érdemes, aki olcsó projektorban gondolkodik, nem ezt a 720p-s "múlt századit".
👍 1
3 hónapja
Köszi, kiprobaljuk! Durva hogy egy órával rendelés után már Dpd viber üzenet és email jött a várható külföldi csomagról pár napon belül. 
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!