WD Elements SE SSD - 1TB külső SSD

WD Elements SE SSD - 1TB külső SSD

38 860 Ft 49 999 Ft-22%
Alza
Műszaki cikkek
2
Irány az akció

Nem tartozik a leggyorsabbak közé, de kompakt mérete, illetve az ára miatt jó választás lehet.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Én is mindig kíváncsi vagyok arra, hogy valami miért kap negatívat és szomorú is vagyok, ha nem kapunk magyarázatot, de kérlek ne vedd magadra! Sosem neked szól, hanem az akciónak/terméknek. Azaz neked is, annyiban, hogy a thumbs down = "köszönöm szépen a megosztást, de valamiért nem ajánlom". Lehet lassú az írási sebessége vagy az olvasási, vagy sokat hibásodik meg (a jó ár ellenére), esetleg van másik alternatíva ami jobb vétel.

Elfelejtettem ÁK linket tenni hozzá! Tegnap óta azt se tudom hol áll a fejem, annyi dolgom van :(. Most nézem, hogy egy éve jelent meg, 44k volt a legalacsonyabb ára, tényleg jó dealnek tűnik, de ehhez nem értek.

Na de már jött is hirtelen az ötlet. Lehet majd megoldom, hogy ha dislike -ra nyom valaki, akkor egy felugróban megkérdem tőle, hogy miért. Főleg, ha az első dislike -oló, vagy még nincs komment!

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Kiváncsi vagyok, milyen apropóból pontozták ezt le. Nem akció? Nem olcsó? Vagy csak nem volt jobb dolga?

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!