X BC-215ZM Összecsukható szobabicikli

X BC-215ZM Összecsukható szobabicikli

23 090 Ft 37 190 Ft-38%
eMAG

Még olcsóbb mint eddig. Je.

Egy olyan elkényelmesedett világban, ahol a mozgás tabunak számít, a fitnesz új értelmet kapott és a mindennapi mozgás már nem egy rekreációs tevékenység, hanem már-már lételem az egészséges és kiegyensúlyozott élethez.

A rendszeres mozgásnak számos előnye van, boldogabbá tesz, energiát és lendületet ad a mindennapokhoz, csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedés kockázatát, ugyanakkor növeli a személyes teljesítményt, elégedettebbé tesz.

A X BC-215ZM tökéletes a különböző edzésekhez a kinti időjárástól függetlenül. Mozgásban tartja a vérkeringést és megmozgatja a lábizmokat, ezáltal mindig formában tart.

Edzések

- Alkalmi használatra tervezett termék, heti 25-30 perc, 2-3 alkalommal. Minden munkamenetet 3-5 perces bemelegítéssel kell kezdeni (az indításhoz ajánlott a magasabb bemelegítési idő). Ha gyorsan kezdi az edzést, sérülés veszélye fenyegetheti. Minden edzés végén ajánlott a pihenési idő.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!