Xiaomi Roidmi X300 Porzsák Nélküli porszívó - Szürke (XCQ58RM)

Xiaomi Roidmi X300 Porzsák Nélküli porszívó - Szürke (XCQ58RM)

103 650 Ft +1 490 Ft159 900 Ft-35%
bestmarkt
Háztartás
0
Irány az akció

Elvileg nagyon jó áron van, véleményeket viszont nem találtam róla.

A Roidmi X300 vezeték nélküli porszívó akár 27 000 Pa szívóerővel is felszívja a szennyeződéseket. Működési ideje egy töltéssel eléri a 90 percet. A beépített OLED képernyőn a készülék működésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalók lesznek, a mellékelt cserélhető kefék pedig lehetővé teszik, hogy minden zeg-zugát alaposan kiporszívózzuk.

A porszívó rendkívül hatékony motorral rendelkezik, amely akár 115 000 ford./perc sebességgel is működik. Az alkalmazott technológia megvédi a túlmelegedéstől és stabil teljesítményt biztosít. Mindez azt jelenti, hogy az X300 pillanatok alatt eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is. Por, morzsák, haj, szőrzet – semmi sem rejtőzhet el előle. A hulladékgyűjtő tartály űrtartalma 0,65 l - elegendő akár 500 m2-es padló tisztítására is.

A Roidmi X300 porszívó 8 fokozatú szűrést kínál a kisebb és nagyobb szennyeződések hatékony felfogására. Sőt, a fejlett többciklonos rendszer stabil és nagy szívóerőt tesz lehetővé, és csökkenti a szűrőtisztítás gyakoriságát. A portartály ürítése gyerekjáték – csak nyomja meg a gombot, és dobja a hulladékot a szemetesbe. 

3 porszívózási mód közül választhat. Az Eco mód a leghosszabb üzemidőt biztosítja, és ideális mindennapi használatra. A Standard mód egy kicsit több szennyeződést takarít fel. Hatékonyan távolítja el a port és egyéb szennyeződéseket. Ha különösen makacs szennyeződésekkel kell megküzdenie, válassza a Boost módot. 

A porszívó padlókeféje lehetővé teszi a különböző felületek alapos, mégis biztonságos tisztítását – a laminálttól a csempén át a szőnyegekig. LED lámpával van felszerelve, amely automatikusan bekapcsol, amikor sötét területeket, például az ágy alatti padlót felporszívóz. A V alakú sörték gyorsan és hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. Ezenkívül megakadályozza, hogy a haj belegabalyodjon a kefébe. 

 A kárpitkefe 99,975%-os hatékonysággal távolítja el a poratkákat – különösen hasznos az allergiások számára. A réskefével megtisztíthatod a szűk helyeket, például a sarkokat és a fotel mélyedéseit. 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!