Zewa Deluxe Original illatmentes papír zsebkendő, 3 rétegű, 3x90 db

Zewa Deluxe Original illatmentes papír zsebkendő, 3 rétegű, 3x90 db

999 Ft
eMAG
Háztartás
5
Irány az akció

Így 90 darab 333 Ft-ra jön ki. Spirit of Tea is ennyi: emag.hu.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Na pontosan ezek miatt vagyok én is pipa.

Feltüntetik, összeszeded ami kell, a végén meg kiderül mégsem éri meg.

Gusztustalan.

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Szerintem jogos a felháborodás, de valahol az ÁSZF egy eldugott szegletében szerintem ott van, hogy ez előfordulhat, úgyhogy C'est la vie ;). Én is felhúztam magam rajta. Ott sakkoztam a termékekkel, hogy beférjenek easyboxba de rohadtul nem mentek. Gondolom most még jobban kell a hely, hogy már az easybox sem exkluzív az eMAG számára és így próbálják elejét venni a több boxos rendeléseknek.

Ezt már elfogadtam. Az viszont picit még mindig cibálja a bajszom, hogy minden terméknél ott van a listázóban, hogy "ingyenes szállítás easyboxba", mikor egyrészt lehet baromira nem is szállítják easyboxba, másrészt rohadtul nem ingyenes, csak bizonyos összeg felett. (Az "easyboxa rendelhető" szűrő se szűr természetesen.) Azon még dolgoznom kell, hogy ne ráncoljam emiatt a szemöldököm.

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

Na de ez nem félrevezető?

Ugyan ez történt itt is. Összeraktam egy tizesért, mert mást hiába vennék, minden drágább mint amennyiért mi vesszük, erre fizetnék és látom 1390 vagy mennyi a futárköltség...

Ha ezt leosztom drágább lesz a papírzsebkendő mint máshol....

Csak pipa vagyok, mert időt szánok rá, a végén meg kiderül hogy tök feleslegesen....

Utoljára módosítva: egy éve
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Ja, vannak megkötések, engem is néha az őrületbe kergeti. Azt hiszem 10 termék felett pl. már nem engedi. Ez megy ugye 3-nak számít, szóval sokszor mire összeteszem a 10 ezer Ft-ot, addig kifutok valamilyen limitből és ugrott az easybox opció. Mondjuk egyre kevésbé zavar, mert mostanában nem is nagyon rendelek az eMAGtól. :)

egy éve

Íziboxba 10e felett ingyen....

Aham, persze....a francokat.

Ha 1öezerért veszek belőle, már csak futárral lehet.....

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!