bf-backgroundbf-text
Mi az amit leghamarabb kellene fejleszteni az oldalon?
Zso
válasza erre:
tegnap
Szia!

Ezért is jó, hogy felhozod a témát, mert érdemes tudnotok a hátterét. Be kellett látnom, hogy bármikor előállhat egy olyan helyzet, amikor egy egykor aktív, de aktuálisan begőzölt user (megbántja valaki és elgurul a gyógyszer) korlátlan ideig szerkesztéssel több órányi munkát és idegeskedést fog okozni nekem azzal, hogy nekiáll szerkesztgetni a kontentjeit (hozzászólások, akciók, stb.).

Így szerintem már érthető, hogy miért kényszerültem erre. Kérdés, hogy hogyan lehet megoldani, hogy minden is legyen egyszerre... a másolás lehet jó lehetne, ezt lehet felveszem ötletként, csak azt kell látni, hogy amit kitöltök előre, azt úgy is hagyják nagyon sokan, így sok fals adat kerülhet így be. Te odafigyelsz, de nem jellemző.

--
A konkrét akciókkal kapcsolatban: átnéztem őket, de szerintem drágábbak lettek azóta, független attól, hogy a kupon valóban él még.
Szerk: most látom csak, hogy két kupon kell hozzá, szóval akkor vedd semmisnek amit írtam.
Szerk2: aktualizáltam őket.
Utoljára módosítva: tegnap
sasa
tegnap
Szia Zso,

Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy tök jó lenne, ha lehetne a lejárt hirdetéseket szerkeszteni (akár csak a lejárat dátumát) sokkal tovább, vagy az újra elérhetőség esetén lemásolná a régi akció adatait.

Példa: most vivantison megy a pink friday, beküldtem 4 egész fasza akciót. Elvileg vasárnap este lejárt volna (email alapján), de úgy tűnik nem fog - lehet egész hónap végéig nem. Viszont bizonytalan meddig elérhető. 
Régen egyébként nagyon sokáig lehetett szerkeszteni az akciót, volt többször hogy kitoltam a lejárat dátumát ha ilyen történt, aztán ez a lehetőség valamikor elmúlt.
Zso
2 hónapja
Kíváncsi lennék, hogy van -e valami olyasmi a fejetekben, ami egyértelműen az "ELÉG VOLT" felirattal párosul az oldallal kapcsolatban? Van, ami kiveri a biztit és jó lenne, ha előre venném - vagy legalább mesélnék róla, hogy miért nem megy? :D

Az oldal nektek készül, együtt fejlesztjük (még ha apa keze én is vagyok), úgyhogy fontos a véleményetek. Nem garantálom, hogy minden bemondás után elkészül, mert főállás és 2 gyerek mellett tolom az oldalt, de sokszor egy utolsó lökés csak ami hiányzik egy funkció megvalósításához (meg sok-sok munkaóra :D).
Utoljára módosítva: 2 hónapja
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.