bf-backgroundbf-text
Itt láthatjátok, hogy mikor miket frissítettem az oldalon, ha nem leszek lusta leírni.
Zso
14 napja
Tegnap alakítottam a elfogadásos felugrón, hogy ne csak törölni lehessen magad, ha nem fogadod el, hanem ki is lehessen lépni :).

A mai frissítés pedig egy régóta vágyott dolog, ami rajtam kívül szerintem senkit sem zavart: Árukereső link későbbi megadása esetén volt, hogy az éppen aktuális ajánlat árát hozta be (jellemzően akkor, ha nem egyeztek meg Ft-ra pontosan az árak). Na, de most már nem! - feltéve, hogy nem rontottam el. ;)
Zso
15 napja
Szabályok és Adatkezelési tájékoztató változások... tulajdonképpen semmi komoly nem változott a régebbi verzióhoz képest, nem adok el adatokat, stb. stb., csak muszáj bevédenem magam, hogy aztán később ne legyek jogilag támadható semmilyen szinten. Mert hát baromi mókás addig az Ármegosztó, amíg a szabadidőm és az idegrendszerem viszem vásárra, de ennél többet nem akarok.

Amit pl. fontosnak tartottam egy kicsit kihangsúlyozni, hogy a felhasználói fiók törlése nem jár a hozzászólások, megosztott akciók törlésével. Mint utánajártam erre minden jogom meg is van, FELTÉVE, ha teszek arról, hogy a szerző beazonosíthatatlan maradjon - ami meg is történik. Ez eddig is így volt, de jobb így kiemelve, hogy ne érjen senkit váratlanul.

A másik módosítás pedig a moderációval kapcsolatos. Kb. az van benne, hogy azt csinálok amit akarok. Aki ismer az tudja, hogy ezt felelősségnek élem meg, nem hatalomként. Én a szürke kisegér életet jobban bírom, az nyugis. De túl sok jó tagot hagytam veszni azért, mert a háttérben csendben jóhiszeműen végignéztem azt, ahogy piszkálnak egyeseket és most bizony a félreérthető/bántó kommenteket törlöm. Nem szankcionálok - ha csak nem volt kirívó -, nem fölényeskedek, csak csendben törlök. Ez a legjobb megoldás ma szerintem.
Lehet néha túlzónak érzitek - lehet az is, de értetek van, illetve azért az énemért, aki megfogadta, hogy jobban megvédi a közösségét. Emberből vagyok, tévedhetek - de jót akarok, az összetűzéseket gyűlölöm, nem is célom ilyeneket szítani.

AI-val sikerült kicsit rendbe tennem a szövegezést, pár helyen az orromra koppintott. Vannak benne nagyon brutál részek, pl. 3rd party-nak kiadom az adatokat: ezek kb. arra kellenek, hogy az affiliate rendszereken keresztül vezérelt infófolyam le legyen papírozva, illetve ha CloudFlare és egyéb más proxy-kon keresztül megy majd infó, akkor abból se legyen gond.

Ha valaki látna benne kivetnivalót (mert pl. jogilag képzett), vagy érdekelné valami, akkor kérdezzetek bátran, megpróbálok válaszolni, ha tudok. Ha nem, akkor meg kiderítem a választ :).
Zso
egy hónapja
Mától van RSS feed is az oldalon! https://armegoszto.hu/api/rss
Zso
egy hónapja
Hello halloweeni időszak! Remélem nem féltek a pókoktól! :)
👍
3
👍
😄
1
😄
Zso
egy hónapja
Szorgos nap volt a mai is. Sikerült befejezni a terméklap designt, így azzal küzdöttem, hogy elő tudjak állítani ilyen képeket az oldalon. Remélhetőleg social megosztásoknál jól fognak jönni. (nem minden bejegyzés esetében lesz ilyen, csak amiknél kézzel elkészítem) 

Meglátjuk! facebook.com
Utoljára módosítva: egy hónapja
Zso
egy hónapja
Módosítások, újdonságok:
  • Akciót és hozzászólást már nem lehet korlátlan ideig módosítani (akciót indulástól számított 7 napig, hozzászólást 30 percig)
  • Soundcore oldalról már mindent kiolvas az oldal a link beírása után - kupon, lejárati idő, kuponozott ár, stb.
  • Első akció beküldésekor próbálok okosabb lenni, hogy ne minden esetben kelljen jóváhagyásra várnia a beküldőnek.
  • Ha én állítom át más kommentjének OFF állapotát, akkor az nem számít módosításnak (tehát nem jelenik meg az "utoljára módosította" rész ezek után)
Bugok:
  • Az akciókártyák megint csúnyák tudtak lenni, ezt korrigáltam.
  • Válasz komment írásakor brutál hosszú link beszúrásánál szétesett a felület. Már nem fog.
👍
1
👍
Zso
egy hónapja
Egyelőre bárki hozzászólhat, mert nem tudom még korlátozni a hozzászólásokat (bár lehet később se lenne baj, ha meg tudnátok tenni). Annyi kérésem lenne max., hogy offba tegyétek! Köszi!
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.