Itt láthatjátok, hogy mikor miket frissítettem az oldalon, ha nem leszek lusta leírni.
Zso
10 napja
Mától van RSS feed is az oldalon! https://armegoszto.hu/api/rss
Zso
10 napja
Hello halloweeni időszak! Remélem nem féltek a pókoktól! :)
👍
3
👍
😄
1
😄
Zso
20 napja
Szorgos nap volt a mai is. Sikerült befejezni a terméklap designt, így azzal küzdöttem, hogy elő tudjak állítani ilyen képeket az oldalon. Remélhetőleg social megosztásoknál jól fognak jönni. (nem minden bejegyzés esetében lesz ilyen, csak amiknél kézzel elkészítem) 

Meglátjuk! facebook.com
Utoljára módosítva: 20 napja
Zso
23 napja
Módosítások, újdonságok:
  • Akciót és hozzászólást már nem lehet korlátlan ideig módosítani (akciót indulástól számított 7 napig, hozzászólást 30 percig)
  • Soundcore oldalról már mindent kiolvas az oldal a link beírása után - kupon, lejárati idő, kuponozott ár, stb.
  • Első akció beküldésekor próbálok okosabb lenni, hogy ne minden esetben kelljen jóváhagyásra várnia a beküldőnek.
  • Ha én állítom át más kommentjének OFF állapotát, akkor az nem számít módosításnak (tehát nem jelenik meg az "utoljára módosította" rész ezek után)
Bugok:
  • Az akciókártyák megint csúnyák tudtak lenni, ezt korrigáltam.
  • Válasz komment írásakor brutál hosszú link beszúrásánál szétesett a felület. Már nem fog.
Utoljára módosítva: 23 napja
👍
1
👍
Zso
23 napja
Egyelőre bárki hozzászólhat, mert nem tudom még korlátozni a hozzászólásokat (bár lehet később se lenne baj, ha meg tudnátok tenni). Annyi kérésem lenne max., hogy offba tegyétek! Köszi!
Utoljára módosítva: 23 napja
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.