Itt láthatjátok, hogy mikor miket frissítettem az oldalon, ha nem leszek lusta leírni.
Zso
tegnapelőtt
Módosítások, újdonságok:
  • Akciót és hozzászólást már nem lehet korlátlan ideig módosítani (akciót indulástól számított 7 napig, hozzászólást 30 percig)
  • Soundcore oldalról már mindent kiolvas az oldal a link beírása után - kupon, lejárati idő, kuponozott ár, stb.
  • Első akció beküldésekor próbálok okosabb lenni, hogy ne minden esetben kelljen jóváhagyásra várnia a beküldőnek.
  • Ha én állítom át más kommentjének OFF állapotát, akkor az nem számít módosításnak (tehát nem jelenik meg az "utoljára módosította" rész ezek után)
Bugok:
  • Az akciókártyák megint csúnyák tudtak lenni, ezt korrigáltam.
  • Válasz komment írásakor brutál hosszú link beszúrásánál szétesett a felület. Már nem fog.
Utoljára módosítva: tegnapelőtt
Zso
tegnapelőtt
Egyelőre bárki hozzászólhat, mert nem tudom még korlátozni a hozzászólásokat (bár lehet később se lenne baj, ha meg tudnátok tenni). Annyi kérésem lenne max., hogy offba tegyétek! Köszi!
Utoljára módosítva: tegnapelőtt
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.