hat
Így játszunk mi.
Zso
8 napja
Na, jöttem megint beszámolóval.

The Outer Worlds 2 frissítés: hááááát annyira mégsem jó. Túl sok a bug, érezhetően el lett kapkodva a vége, javítás nem jött hozzá, szóval mégsem annyira jó mint hittem.

Game Pass végefelé még azért volt időm végigtolni a Lost Records : Bloom & Rage -t. Életem szerintem top 3 legvontatottabb játéka volt és mégis napok óta ez jár a fejemben, mély nyomot hagyott bennem. Teljes szívemből ajánlom, aki szereti az érzelmesebb játékokat. Pár óra után majdnem töröltem, de annyi pozitív visszajelzés volt Steamen, hogy még egy picit játszottam. Aztán elkapott a gépszíj.
Nekem kicsit a Stand By Me hangulatát hozta, ami egyik kedvenc filmem ever. 

Tanácsok
  1. videózást hagyjátok a fenébe, csak elrontja a játékélményt - szükségesnél többet ne kínlódjatok. 
  2. Akkor játszatok vele, ha van összefüggő sok órátok és nem fog rátok rontani gyerek/pár/macska. Sajnos így is 11-13 óra lesz mire a végére értek, de megéri.
  3. Természetfeletti cuccok berobannására ne várjatok, inkább csak fűszer mint a gameplay szerves része.
  4. LMBTQ -ra fel kell készülni. Nem propi szinten, de Don't Nod persze, hogy nem tudta kihagyni. Engem nem zavart, bár nem is vagyok homofób (Thirteen reasons why -ban volt talán egyedül, hogy azt mondtam menjenek a fenébe, amikor onnantól lett kenyérre kenhető a baromarcú csóka, hogy kiderült róla, hogy meleg ... mintha bármit is számítana - pfejjj - na az agyatlan propi volt).
Zso
17 napja
Nagy érdeklődésre tekintettel :D létrehoztam egy Steam csoportot is. Ártani nem árt: steamcommunity.com.
🙏
1
🙏
Zso
egy hónapja
Lejár idén a Game Passom, de még volt alkalmam kipróbálni az The Outer Worlds 2 -t. Évente rengeteg cím jelenik meg, közülük nagyon kevés az igazán szeretettel, gondoskodással készített. Talán egy kezemen meg tudom számolni hány ilyennel találkoztam. Na ez pont ilyen lett! Az első rész kedvelőinek, a kicsit nyugisabb játékok szerelmeseinek masszívan ajánlom.
Szabin voltam, gondoltam majd dolgozok a szabadidőmben, de amikor gép elé jutottam, akkor nem sikerült komolyan fejleszteni, inkább ebbe cuppantam bele (amíg ki nem rángott valamiért a család előle ;) ).

Nem tudom én vagyok fáradtabb mostanában, vagy nem fog az agyam, de nagyon nehezen fogadtam be a sok infót - talán a nyelvezet miatt, ami egy picit erősebb angolt kíván mint amivel rendelkezem (pedig nem panaszkodhatom). Fontos infó, hogy már készült hozzá AI fordítás is, ami meglepően jó lett. Ezt is ajánlom mindenkinek.
👍
1
👍
Zso
egy hónapja
Gaming - így játszunk mi. Gondoltam érdemes egy topikot nyitni erről a témáról is - amiből aztán lehet több is kell, mert kialakul a konzol VS PC frakció, Steam VS Epic, stb., de egyelőre ez se hiányzott senkinek. :)
👍
1
👍
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.