bf-backgroundbf-text
Így játszunk mi.
Zso
21 napja
Lejár idén a Game Passom, de még volt alkalmam kipróbálni az The Outer Worlds 2 -t. Évente rengeteg cím jelenik meg, közülük nagyon kevés az igazán szeretettel, gondoskodással készített. Talán egy kezemen meg tudom számolni hány ilyennel találkoztam. Na ez pont ilyen lett! Az első rész kedvelőinek, a kicsit nyugisabb játékok szerelmeseinek masszívan ajánlom.
Szabin voltam, gondoltam majd dolgozok a szabadidőmben, de amikor gép elé jutottam, akkor nem sikerült komolyan fejleszteni, inkább ebbe cuppantam bele (amíg ki nem rángott valamiért a család előle ;) ).

Nem tudom én vagyok fáradtabb mostanában, vagy nem fog az agyam, de nagyon nehezen fogadtam be a sok infót - talán a nyelvezet miatt, ami egy picit erősebb angolt kíván mint amivel rendelkezem (pedig nem panaszkodhatom). Fontos infó, hogy már készült hozzá AI fordítás is, ami meglepően jó lett. Ezt is ajánlom mindenkinek.
Zso
21 napja
Gaming - így játszunk mi. Gondoltam érdemes egy topikot nyitni erről a témáról is - amiből aztán lehet több is kell, mert kialakul a konzol VS PC frakció, Steam VS Epic, stb., de egyelőre ez se hiányzott senkinek. :)
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.