Black Friday 2025
Zso
válasza erre:
14 napja
Tavaly jobban nyomták, nyáron is biztos volt már. Azért szerintem az októbert biztos nem ússzuk meg nélküle (elő black friday) és kétlem, hogy ne lenne Black November x helyen.
MADcat
14 napja
Idén elmaradt az egész éves blackfriday őrület. Nem?  
Utoljára módosítva: 14 napja
Dávid
válasza erre:
18 napja
Ha ez igaz, az felettébb szomorú. Bár igaz, tavaly a csoki is kezdett vállalhatatlan lenni:(
Utoljára módosítva: 18 napja
Zso
válasza erre:
18 napja
Csaaaak... most már ezek szerint nem csak a csokira nem költenek, hanem a designra sem. ;)
Dávid
válasza erre:
18 napja
Megtaláltam azóta igen... bár egész biztos, hogy ez idei? Értem, hogy 2025 van írva a posztban, de ezek a naptárak minden évben máshogy néznek ki, kivéve ezt, mert ez pontosan ugyanolyan, mint a tavalyi:D
Utoljára módosítva: 18 napja
20 napja
Még nem akarok karácsonyt. Még most akarom a vénasszonyok nyarát. Az olyan jó kellemes nyár, nem az a dög meleg. Aztán jöhet az ünnep! :)
Utoljára módosítva: 20 napja
😄
2
😄
21 napja
Már fórum is van. Szuper! Nem sokára karácsony :)
😄
1
😄
Zso
válasza erre:
21 napja
Akciókergetőkben láttam: facebook.com. Budaörsön tuti van.
válasza erre:
21 napja
Te jó ég, már indulok* is!

(*vajon mindhárom üzletben kirakták már?)
Utoljára módosítva: 21 napja
Zso
válasza erre:
21 napja
Igen, bocs. :D
😮
1
😮
válasza erre:
21 napja
Bonbon alatt az adventi naptárat érted? :O
Utoljára módosítva: 21 napja
Zso
válasza erre:
21 napja
IKEAban már kapható a Karácsonyi bonbon, 2 hét múlva október. Kizárt, hogy 3 héten belül valaki ne tolja be. Amúgy meg csak valami félaktuális témát szerettem volna benyomni. :)
👍
3
👍
válasza erre:
21 napja
A rendes, vagy az évközi? :)
Zso
21 napja
Black Friday is coming...
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.