bf-backgroundbf-text
Black Friday 2025
Zso
válasza erre:
8 napja
Köszi, be is dobtam a közösbe! Black November a Mentool.hu-n
👍
1
👍
Oszti
8 napja
Black November - Mindenre 15% kedvezmény...
mentool.hu
János
válasza erre:
9 napja
A fekete pénteki akciók 11. 28-án érkeznek
Vésd be a naptáradba, hogy nehogy lemaradj a különleges ajánlatokról, vásárlás mellé járó ajándékokról és egyebekről.

illetve

A kiberhétfői akciók 12. 01-jén érkeznek
Vésd be a naptáradba, hogy nehogy lemaradj a különleges ajánlatokról, vásárlás mellé járó ajándékokról és egyebekről.
🙏
2
🙏
Oszti
9 napja
Nespresso-nál is készül valami... Egyelőre nem sokat tudni ezért az oldalra nem küldtem be...
nespresso.com
🙏
2
🙏
Dávid
15 napja
Sziasztok!

Azokhoz szól a kérdésem, akik járatosak a LEGO Black Friday kapcsán.

Úgy emlékszem, ilyenkor BF és az azt követő Cyber Monday során is kiemelt készletek vásárolhatóak olcsóbban, valamint van pár kedvezmény az Insiders pontokért vehető jutalmak között is.

Valamikor tavaly óta viszont eltűntek a kedvezményes kuponok a jutalmak közül, erről tudtok valamit? Gondolom most, hogy onnan eltűntek, ilyen akció sem lesz idén: 2024-es LEGO® fekete péntek [75% kedvezmény az 1500Ft-os kuponra]

Akinek utóbbiról (vagy az egész eseményről) van pontosabb infója, emléke, kérem ossza meg! Köszi.

Utoljára módosítva: 15 napja
Zso
válasza erre:
19 napja
Jogos! Én sem láthatok mindent. A GVH-t sem bosszúként írtam. Mostanában AIval pillanatok alatt össze lehet dobni egy jó levelet, érdemes néha emlékeztetni a boltokat a szabályokra bízva benne, hogy jobb jövőt eredményez. A bünti amit kiosztanak szerintem általában jelzésértékű csak, pláne ekkora boltoknál. Arra viszont talán jó lehet, hogy legközelebb jobban odafigyeljenek. Talán...
MADcat
válasza erre:
19 napja
Biztos hogy 10e volt a múlt héten, mert konkrétan erre kerestem rá. Lányom ezt szeretne karácsonyra. Leszarom, nem megyek sehova én amiatt, mert nincs bajom az az Alza-val. De nincs új a nap alatt. Csak ennyit akartam. 
👍
1
👍
Zso
válasza erre:
19 napja
Nem szeretném védeni az Alzát, mert nem tisztem, de én azt látom, hogy a alza.hu termék 10.15. óta 12 990 Ft volt. Szerintem áthúzott árban nem hazudnak, mert azért bünti jár. Ha biztos vagy a dolgodban, akkor érdemes jelenteni GVH-nál.

Szerk: na ezt jól szétszerkesztettem, mert először félreértettem/összekevertem a sztorit.
Utoljára módosítva: 19 napja
MADcat
19 napja
Alza. 
Múlt héten a  Bitzee Magicals Interaktív digitális állatkák 10.000 volt minden akció nélkül. 
A sima, nem Disney. Most BF akcióban 11.680. 
Az Auchan-ben is egy tízes csak… 
Zso
23 napja
Electrolux is beröffentette már a Black Friday promóját: electrolux.hu.
👍
2
👍
Zso
23 napja
Pepita November 7. 7 óra. Ha feliratkozol és az első 1000 között vásárló között vagy (non-sense), akkor ingyen szállítanak. Külön szánalom faktor, hogy nyereményjátékkal is operálnak...
Utoljára módosítva: 23 napja
❤️
1
❤️
Zso
egy hónapja
Rejoynál október 31-én kezdődik, de még nincs hozzá rendes URL: rejoy.hu.
Készülj a bevásárlólistáddal! Október 31-én kezdődik a BLACK FRIDAY varázsa🖤
Ez a Black Friday alkalom, amikor a felújított telefonok, tabletek és eszközök minden eddiginél megfizethetőbbé válnak. Maradj velünk, nem akarod kihagyni a közelgő kedvezményeket! 
Utoljára módosítva: egy hónapja
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Tavaly jobban nyomták, nyáron is biztos volt már. Azért szerintem az októbert biztos nem ússzuk meg nélküle (elő black friday) és kétlem, hogy ne lenne Black November x helyen.
MADcat
2 hónapja
Idén elmaradt az egész éves blackfriday őrület. Nem?  
Utoljára módosítva: 2 hónapja
Dávid
válasza erre:
2 hónapja
Ha ez igaz, az felettébb szomorú. Bár igaz, tavaly a csoki is kezdett vállalhatatlan lenni:(
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Csaaaak... most már ezek szerint nem csak a csokira nem költenek, hanem a designra sem. ;)
Dávid
válasza erre:
2 hónapja
Megtaláltam azóta igen... bár egész biztos, hogy ez idei? Értem, hogy 2025 van írva a posztban, de ezek a naptárak minden évben máshogy néznek ki, kivéve ezt, mert ez pontosan ugyanolyan, mint a tavalyi:D
2 hónapja
Még nem akarok karácsonyt. Még most akarom a vénasszonyok nyarát. Az olyan jó kellemes nyár, nem az a dög meleg. Aztán jöhet az ünnep! :)
😄
2
😄
2 hónapja
Már fórum is van. Szuper! Nem sokára karácsony :)
😄
1
😄
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Akciókergetőkben láttam: facebook.com. Budaörsön tuti van.
válasza erre:
2 hónapja
Te jó ég, már indulok* is!

(*vajon mindhárom üzletben kirakták már?)
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Igen, bocs. :D
😮
1
😮
válasza erre:
2 hónapja
Bonbon alatt az adventi naptárat érted? :O
Zso
válasza erre:
2 hónapja
IKEAban már kapható a Karácsonyi bonbon, 2 hét múlva október. Kizárt, hogy 3 héten belül valaki ne tolja be. Amúgy meg csak valami félaktuális témát szerettem volna benyomni. :)
👍
3
👍
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.