Allegro reklamáció kezelés
Allegrós reklamációs tapasztalatok
3 hónapja
Vettem leírás alapján natúr terméket (kálium szappan). Kaptam egy vegyipari kutyulmányt amiben a névadó termék csak a sokadik. Leírásba full természetes hipoallergén stb. A valóság hogy tele van allergénnel és a vízen túl semmi se természetes benne ami komoly mennyiség az összetétel listán. 5 liter termék 4000 gramm (fizikai képtelenség egy a víznél nagyobb fajsúlyú terméktől mint a szappan). Allegro szarik rá, hiába kértem hogy javíttassák a leírást. A termék árát persze visszakaptam, de az nem elégséges. Most hatósági panasszal éltem elég sok témában.

Szóval a lényeg: ha csak a pénzed akarod visszakapni, és teszel rá hogy másokat is átvernek, meg szaladgálhatsz reklamálni meg postára csomagot feladni, akkor oké. De amúgy lehet bármit bármilyen szöveggel hirdetni, felelősség és jogorvoslat nincs (ami önmagában a DSA jogszabályok miatt, aminek amúgy nem felelnek meg). A magyar ügyfélszolgálat kedves, de totál eszköztelen... Pl fogalma sincs mi az a DSA és hogy amúgy hol lehet(ne) elérni az oldalon.
válasza erre:
5 hónapja
Köszi! Közben megoldódott, a csomag visszajött hozzám, generáltak új szállítási címkét, visszaküldtem, ismét nem vették át, így az Allegro a vásárlóvédelem nevében visszafizette az összeget. A csomag pedig harmadjára is úton van hozzám, de nem fogom átvenni.
👍
1
👍
válasza erre:
5 hónapja
Nekem csak jó tapasztalataim vannak. Egyszer futárt küldtek egy termékért, kettőnél pedig elég jó összeget utaltak vissza. Viszont ha nem történik semmi, akkor az allegro beleavatkozik én úgy tudom!
8 hónapja
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az Allegrón keresztül a reklamációkezeléssel? Történt ugyanis, hogy egy rendelt terméket visszaküldtem minőségi kifogással, melyet az eladó kétszeri szállítási kísérlet esetén sem vett át. Most gondolom a következő az lesz, hogy visszaküldik hozzám. Volt már valakinek ilyen, mik az esélyek?! ~25 kHUF-ról van szó, nem szeretném veszni hagyni…
😮
1
😮
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.