bf-backgroundbf-text
Új pontozás a kevés like/dislike miatt
Zso
4 órája
Az elmúlt időszakban sokat gondolkodtam azon, hogy a kevés interakció miatt nem igazán működik a like rendszer per se. Valamilyen furcsa okból nagyon keveset használjuk, így sok esetben nagyon keveset számít az akciónál ez a kijelzés.

Már most is pontrendszer működik a háttérben, ami a like szám és az eltel idő korrelációja, tehát nem lenne ördögtől való átállni valami másra a kártyákon is (úgy, hogy közben megmaradna a részletekben a like szám!), csak belevenném a megkerülhetetlen részletek megtekintés számot és az akcióra kattintást is - likeokat/értékeléseket megfelelően számba véve.

Van valakinek valamilyen elmés ötlete arra, hogy milyen logika szerint szerepeljenek ezek a számok? HotUkDealsnél hőmérséklet van, de az ide tematikában nem illik, viszont a 100-ról indulás majd onnan csökkenés/növekedés nem lenne butaság talán.

Kellene hozzá egy mértékegység, egy grafika is. Illetve mint említettem, egy szabály (madártávlatból).

Jelzem, hogy ez egy hosszútávú tervem, full homályos, csak gondoltam megemlítem, hátha tudtok segíteni. Az is lehet nem valósul meg, az is lehet majd 1 év múlva, szóval így kezeljétek. DO NOT PANIC! :)
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.