Bejelentések, információk
Mindenféle olyan infó az oldallal kapcsolatban, amire kíváncsiak lehettek.
Zso
4 hónapja
Hát, elérkeztünk ide is. 5 éves az Ármegosztó. 🎂

Amikor öt évvel ezelőtt belevágtam, egy pillanatig sem kételkedtem benne, hogy hosszú távra tervezek. Hittem az oldalban, és hittem abban is, hogy ha valami valódi értéket képvisel, az majd magától szárnyra kap. Őszintén szólva azt hittem, könnyebb lesz. Azt gondoltam, ennyi idő után már sokkal előrébb tartunk majd.

Ma már látom, hogy tévedtem: a valódi tartalom és az őszinte közösségépítés ma már egyre inkább „niche” kategória. Nem vagyok marketingzseni, nem értek a hangzatos szavakhoz. A fejlesztés az amiben ki tudok teljesedni, és ezen keresztül tudok adni Nektek.

Az indulás óta már közel 3200 munkaórát tettem bele a kódolásba és a technikai háttér csiszolásába. Nem csak azért, mert szakmailag kerestem a kihívásokat, hanem mert meggyőződésem, hogy a leggyorsabb és legstabilabb felület jár a spóroláshoz. Ez néha sikerül, néha nem - de fel sose adom, max. egy időre megtorpanok. 😄

Lehet, hogy nem az Ármegosztó a leghangosabb oldal az interneten, de öt év után is itt vagyunk, és ez elsősorban a ti érdemetek. Köszönöm, hogy velem együtt ti is hisztek a valódi értékekben, és velem tartotok ezen a rögös, de hiteles úton.
❤
3
❤
Zso
5 hónapja
Vasárnap délelőtt (2026.02.22.), ha lesz elég kedvem és időm hozzá, akkor frissítek egy nagyot a szerveren. Ez egy időre teljes leállást fog eredményezni, ami reményeim szerint 1 órán belül rendeződni is fog. Aztán elképzelhető, hogy a rendszer egy picit lassabb lesz a sok migráció miatt, de feltételezésem szerint nem fog különösebben érződni.
Zso
6 hónapja
Készítettem egy 2025-ös év végi összefoglalót:
facebook.com
Utoljára módosítva: 6 hónapja
🙏
1
🙏
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.