Kuponok Online és Offline vásárláshoz
Itt megoszthatunk egyedi kuponokat, vagy kérhetünk biz. boltokhoz! Fiókhoz kötött kódot ne osszatok meg, azokat úgyis csak ti tudjátok felhasználni!
válasza erre:
tegnapelőtt
Úgy tudom az csak háztartási termékekre de megnézem, köszi
válasza erre:
tegnapelőtt
Telekom appban 15% kupon esetleg.
tegnapelőtt
Sziasztok. Samsung oldalán vennék viszonylag drágább 85" Neo Qled tv-t. Van más csereváltás kedvezmény, OTPOKTOBER és promoter? KMZ kupon kedvezményeim. Létezik még kupon amivel lehetne csökkenteni?
7 napja
Ma érkezett 20k/4k kuponom allegrora. Lehet másnak is.
Utoljára módosítva: 7 napja
👍
2
👍
Zso
válasza erre:
9 napja
Oh, ezeket lehetőleg ne ide tegyük szerintem, hanem akcióként rögzítsük őket. Itt csak és kizárólag egyedi kupon megosztások legyenek, mert káosz lesz a vége, hogy kupont itt is meg a főoldalon is kell keresni. Mindjárt készítek belőle akciót is. A megosztásért persze jár a pacsi, köszi!
Utoljára módosítva: 9 napja
👍
2
👍
Zso
9 napja
Kaptam egy kupont a REGIOba, de szerintem nem fogom felhasználni. Itt kérjétek válaszban (offban) és küldöm az első embernek privátban.
Egy kis meglepetéssel készültünk neked, hogy megköszönjük, amiért a közösségünk tagja vagy. Szeretnénk megajándékozni egy 15%-os kuponnal, ami 2025. október 1-9. között érvényes. Használd fel a webshopunkban!

A kupon 2025. október 1-9. között váltható be minden saját márkás, teljes árú termékekre a REGIO JÁTÉK
webáruházban. Más kedvezménnyel nem összevonható, vásárlási utalványra nem felhasználható. ​
Utoljára módosítva: 9 napja
17 napja
Most különleges kedvezményekkel várunk!
Az alábbi kuponokat használhatod fel vásárlásaid során:

10 000 Ft feletti vásárlás esetén: 1 000 Ft kedvezménykupon - Kuponkód: NEW10
50 000 Ft feletti vásárlás esetén: 6 000 Ft kedvezménykupon - Kuponkód: NEW50
100 000 Ft feletti vásárlás esetén: 13 000 Ft kedvezménykupon - Kuponkód: NEW100

💡 A kosarad értékével együtt a kedvezményed is nő!

+ Extra előny:
Minden 6 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás teljesen díjmentes! 🚚✨
Használd ki az akciót, és vásárolj most kedvezményesen!

👉 A kuponok és az ingyenes szállítás igénybevételéhez látogass el a Világítástechnikai Áruk Centrumába, a vtac.hu weboldalra, és vásárolj most kedvezményesen!
A kupon akció 2025. 10. 05 éjfélig érvényes!
👍
3
👍
21 napja
Jöhetnek a kuponok!
👍
6
👍
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.